Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

SKINCARE – TEHNOLOGIA CARE TE INTINERESTE

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Echipament estetico-medical care combina peelingul cu ultrasunete si diatermia. Temosalud inoveaza prin crearea Skincare, echipament care combina intr-un mod eficient tehnica peeling-ului
cu ultrasunete si diatermie.

Suna la 0722.656.381 pentru oferta de pret!

Garantie 6 luni!

Atentie: Ultimul produs in stoc!

Temosalud inoveaza prin crearea Skincare, noul echipament care combina intr-un mod eficient tehnica peeling-ului cu ultrasunete si diatermia 

Multumita sinergiei dintre aceste tratamente, a creat un sistem de lucru complet pentru efectuarea unei curatari profunde a tenului, reactivare celulara si un tratament impotriva imbatranirii cutanate.

PEELING ULTRASONIC: Ultrasunetele sunt unele dintre cele mai bune aliate ale frumusetii, numarul unu in ceea ce priveste curatirea fetei deoarece realizeaza procesul de peeling, extractie, stimularea productiei de colagen si penetrarea cosmeticelor..

Curatare si peeling: In etapa pentru curatare actioneaza la nivelul stratului cornos si al epidermei. Ultrasunetele, atunci cand se amesteca cu sebumul, declanseaza procesul de saponificare ce ne ajuta sa eliminam toate impuritatile si celulele cheratinizate, astfel incat pielea este pregatita pentru etapa nutritiva. Datorita spatulei nu este necesara utilizarea aburului, deoarece aceeasi unda genereaza caldura si vibratii. Prin intermediul vibratiilor se realizeaza deschiderea porilor.

Tonic si lifting: In etapa antiimbatranire actioneaza la nivelul epidermei si al dermei. Ultrasunetele activeaza fibroblastele pentru a stimula productia de colagen si elastina, facilitand in acelasi timp penetrarea cosmeticelor.

TRATAMENTUL DIATERMIC: Este o terapie care utilizeaza curenti de radiofrecventa, aplicabili in cazul tratamentelor faciale, efectul acestora fiind repolarizarea membranelor celulare. Produce o hipertemie localizata si profunda care stimuleaza procesele metabolice si productia de colagen si elastina. Datorita faptului ca patrunde pana la periost, efectul sau revitalizant se produce in toate tesuturile regasite in zona tratata.

Efect termic: Prin intensificarea metabolismului celular se realizeaza vasodilatatia care favorizeaza oxigenarea, aportul de nutrienti si eliminarea de resturi organice. Indirect, stimuleaza drenajul limfatic.

Combate radicalii liberi: diminueaza notabil efectele nocive cauzate deradicalii  liberi la nivelul tesuturilor, emitand o serie de impulsuri care permit o variatie la nivelul incarcaturii ionilor. Astfel este evitata formarea moleculelor de radicali liberi si se impiedica oxidarea tesuturilor, proces care este considerat unul din factorii principali ai imbatranirii celulare.

Caracteristici tehnice:

Alimentare: 230 V (50/60 Hz)
115 V (50/60 Hz)

Consum: 35 VA
Dimensiuni: 37 x 26 x 110 cm
Greutate: 10 Kg

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti