EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

ADIPOLIGHT – Laser-ul care iti remodeleaza silueta

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Adipolight este primul aparat profesional capabil sa stimuleze, datorita tehnologiei incorporate, metabolismul celulelor grase.

Spre deosebire de alte aparate de pe piata, Adipolight utilizeaza nu doar Fotolipoliza (laser de frecventa joasa), dar si Radiolipoliza (radiofrecventa monopolara) care produce o incalzire si activeaza proteinele de soc termic. Pe langa acestea, Mezoterapia virtuala cu tehnologie HCP faciliteaza penetrarea activilor din produsele cosmestice in citoplasma celulelor.

Se aplica tratamentul pe toate zonele unde se afla tesut adipos, cu sau fara flasciditate:

-          brate,      

-          coapse,

-          coapse exterioare,

-          abdomen

-          barbia dubla

 Avantajele utilizarii Adipolight:

-Aplicare fara utilizarea mainilor a functiei de laser lipolitic

Rentabil, usor de utilizat, nu necesita technician

-Tehnica non-invaziva

Stimuleaza fiziologic metabolismul celulelor grase. Fara incizii, fara ace, operatii sau cicatrici.

-Rezultate imediate, obtinute natural si de durata

Rezultate vizibile chiar de la prima sedinta de tratament

-Tratament lipsit de durere

Tratamentul este nedureros la niciuna din terapiile sale combinate si nici dupa finalizarea sedintei.

-Versatilitate

Se poate combina usor cu alte aparate

 

I.                    Laser de frecventa joasa (TLBP)

Efectele biologice si fiziologice ale laserului de frecventa joasa (TLBP) asupra tesuturilor nu se baseaza pe efectele produse de caldura generata, ci pe efectele fotochimice si fotobiologice pe care le provoaca asupra celulelor din tesuturi.

Nivelurile joase de energie laser emise de Adipolight stimuleaza membranele celulelor grase schimbandu-le permeabilitatea.

Adipolight utilizeaza unde laser rosii vizibile de 630-680 nm, o lungime de unda care s-a demonstrat ca stimuleaza mitocondriile celulelor adipoase, receptorii beta – 2 adipocite, provocand o crestere a AMPc si activand o enzima lipaza, capabila sa fregmenteze trigliceridele si sa le transforme in glicerol, acizi grasi si apa.

Ajunse in spatial interstitial, sistemul limfatic corporal capteaza moleculele si le transporta in tesuturile din apropiere pentru a le transforma in energie. Adipolight utilizeaza sonde diode de laser individuale care se pozitioneaza pe nodulii limfatici din proximitatea zonei tratate, pentru a optimiza stimularea limfatica si eliminarea continutului celular in afara zonei de tratament.

II.                  Radiofrecventa monopolara

Radiofrecventa monopolara de II Mhz este capabila sa genereze un camp electric care se schimba din pozitiv in negativ si cauzeaza o miscare de rotatie a moleculelor de apa generand caldura.

Se produce o incalzire in profunzime dispre interior care produce:

1.       Efect termic ce va provoca: vasodilatare, oxigenarea tesutului, efect antiinflamator, analgezic si de relaxare musculara.

2.       Eliberarea proteinelor de soc termic (HSP)

Proteinele de soc termic se sintetizeaza in anumite situatii de tensiune, rezultat la inceputul repararii tesuturilor. Cu ajutorul Radiofrecventei se induce formarea HSP-47, o proteina care identifica helixul triplu de colagen.

III.                Mesoterapia Virtuala cu tehnologia HPC (Permeabilitate mare a celulelor)

Mesoterapia Virtuala cu tehnologia HPC este o energie rezultanta din modulatia Radiofrecventei monopolare care actioneaza asupra structurii lipidice din celule si tesuturi, provocand schimburi moleculare in lipidele din care sunt alcatuite si crescand permeabilitatea.

Rezulta o mai buna difuzare a activilor cosmetici, atat in spatiul celular cat si in cel intracelular.
 

Adipolight dispune de urmatoarele accesorii:

8 Multipaduri:

8 placi care au incorporate 10 diode laser de frecventa joasa de 30 mw (clasa 3B) cu o lungime de unda de 630-680 nm (unde rosii vizibile) care stimuleaza metabolismul fiziologic al celulelor grase.

Paduri simple:

2 placi cu o diode laser de frecventa joasa de 30 mw (clasa 3B) cu o lungime de unda de 630-680 nm care optimizeaza stimularea limfatica si eliminarea continutului celular in afara zonei tratate.

Manipul RF monopolar si mezoterapie virtuala HPC:

Un manipul conceput pentru a provoca o incalzire in profunzime a dermului, actionand asupra tesutului adipos si realizand mezoterapie virtuala cu tehnologia HPC, care creste in mometnul aplicarii permeabilitatea membranei, fapt ce permite transmiterea energiei si a activilor cosmetici in stratele cele mai profunde ale tesutului.

Variante disponibile

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;