Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Hair ExpertBeauty One Medical Dezinfectanti Masti de protectie Mobilier Dotari Saloane si SPAPanouri protectie & Accesorii dezinfectare PremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Dermolaser - Sistem avansat de laser CO2

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

UltraPulse reprezinta “standardul de aur” in tratamentul tuturor leziunilor benigne cutanate, eliminarea ridurilor profunde si a petelor pigmentare.

Cum functioneaza laserul fractional CO2- DermoLaser?

Dermo Laser revolutioneaza domeniul estetico-medical prin introducerea unui nou tip de laser CO2 care utilizeaza tehnologia avansata UltraPulse ce ofera rezultate incredibile de la prima sedinta. Sistemul unic preia fasciculul de lumina si il fractioneaza in raze de lumina de dimensiuni minuscule. Acestea penetreaza straturile profunde ale pielii, determinand generarea unor noi celule care le vor indeparta pe cele vechi, contribuind la producerea unui strat de tesut epitelial nou.

Functioneaza cu o energie de pana la 225 mJ si reuseste sa ajunga in straturile cele mai profunde ale tesuturilor, pana la 4 mm adancime (pana la 150 mJ intr-un singur impuls), protejand in acelasi timp ariile adiacente. Niciun alt laser CO2 de pe piata nu are aceasta capacitate.

Sub actiunea caldurii luminii laser este eliminat partial stratul superficial de celule moarte si sunt stimulate procesele naturale de refacere a fibrelor de colagen si elastina care vor determina imbunatatirea tonusului si structurii pielii.

Cu o putere de 6 ori mai mare, DermoLaser este solutia completa pentru tratamente anti-aging, cicatrici, anti-rid, uniformizarea tonurilor pielii. Este unica tehnologie fractionata ce are puterea sa ablatizeze tesuturile intr-o maniera optima si precisa care ofera rezultate spectaculoase, foarte rapide si nedureroase.

Putere maxima, Impulsuri scurte

DermoLaser ofera cea mai scurta latime de impuls pentru orice energie data. Aceasta combinatie asigura cel mai bun control al deteriorarii termice reziduale si cea mai mica probabilitate de complicatii.

Profuzimea impactului

Puterea de penetrare este ajustabila, intre 0.5 si 4 mm, sistemul oferind atat tratament superficiale, cat si mai profunde. Ablatia tisulara are loc la un nivel precis care elimina in mod eficient pigmentarea suprafatei de tratament, imbunatateste textura pielii, induce coagularea imediata a tesuturilor si stimuleaza impactul pe termen lung asupra sintezei de colagen pentru eliminarea ridurilor si cicatricilor profunde.

 

Avantaje unice:

-          putere de 6 ori mai mare decat alte lasere CO2

-          putere de penetrare ajustabila, de 4 ori mai mare (pana la 4 mm)

-          viteza de 2 ori mai mare

-          intensitate 225 mJ

-          raport optim de ablatie/coagulare

-          eficienta unui singur tratament -> recuperare rapida

-          ofera un spectru larg de terapii si tratament

-          tratamente customizabile

-          timp scurt de vindecare

-          siguranta crescuta

Tratamente:

  • Tratamente anti-aging 
  •  Rejuvenarea completa a fetei prin stimularea productiei de colagen
  • Tratamentul cicatricelor (cicatrici post-acneici, cicatrici de la interventii chirurgicale, urme de arsura, etc.)
  • Uniformizarea tonurilor pielii 
  • Tratamentul porilor dilatati sau a problemelor pigmentare
  • Tratarea ridurilor periorbitale sau periorale, riduri adânci

Rezultate:

Inainte                                                                                  

Dupa

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;