EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

IPL AURA - aparat epilare definitiva IPL

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

AURA IPL - aparat epilare defintiva by Termosalud

Noua generatie aparatura epilare definitiva cu lumina intens pulsata IPL - Multipuls

Beauty One prezinta in exclusivitate noul aparat de epilare definitiva IPL AURA, de la renumita firma spaniola Termosalud. Acest aparat reprezinta ultima tehnologie de lumina intens pulsata, avand micro-impulsuri, permitand Fotoepilarea si tratamentul de intinerire pentru o gama larga de tipuri de par si de piele, inmultind tratamentele si, prin urmare, profitabilitatea afacerii dumneavoastra.

Aparatul IPL AURA lucreaza cu nivelele de energie intre 10 si 50 J/cm2, iar sistemul exclusiv ajustabil cu mai multe pulsatii da rezultate excelente in reducerea permanenta a parului si intinerirea pielii. Tehnologia inovatoare de lumina pulsata creata de Termosalud reduce caldura in zona, datorita unui fascicul de lumina ce consta dintr-o secventa de microimpulsuri.

AURA ofera un tratament eficient, cu rezultate surprinzatoare si fara efecte secundare.

Avantaje aparatura epilare definitiva AURA IPL:

 • Sigura pentru toate tipurile de piele, de orice culoare, chiar si pe pielea bronzata
 • Eficienta pentru orice culoare de par, atata timp cat acesta este pigmentat.
 • Tratament rapid pe zone intinse. Profitabilitate mai mare.
 • Programele pre-setate usureaza utilizarea echipamentului.
 • Dispune de sistem monopuls si multi-puls generand pana la 16 micropulsuri – rezultate garantate
 • Tratamente aplicate pe suprafete mari intr-un timp scurt – profitabilitate crescuta
 • Are un sistem inovativ dublu de racire pe aer si pe apa
 • Poate realiza tratamente de epilare definitiva , fotointinerire , tratamente diverse cum ar fi talangiectazii, pete pigmentare cauzate de varsta sau soare, rozacee, hirsutism capilare sparte, cuperoza.
 • Echipamentul dispune de doua capete de tratament- unul pentru epilare definitiva , iar celalalt pentru realizarea tratamentelor de fotointinerire si terapii vasculare.
 • Dimensiunea mare a spotului de tratament respectiv 7,5 cm 2 ceea ce ne confera un timp mult mai rapid de realizare a tratamentului .
 • Durata de utilizare a lampii pana la 60000 flashuri 

Dezvoltarea de sisteme de MULTI PULSE: impulsuri diferite de lumina intr-o singura faza  care fac sistemul mai eficient datorita unui bun control al TIMPILOR DE RELAXARE TERMICA, ajungand la temperatura necesara (70°C) pe melanina parului si ramanand in acelasi timp, la o temperatura de siguranta pentru piele (42°C).

Sistemul IPL AURA foloseste o sursa de lumina tip flash-lamp (blitz), non-coerenta si de spectru larg, in general plecand de la 550/610 nm, pana la 1200 nm si chiar mai mult in zona infrarosie a spectrului. Avantajul este ca poate fi tintita prin tratament orice fel de melanina. Dezavantajul ca o parte din energia eliberata se acumuleaza si in tesuturi, nu numai in foliculul pilos, este comabatut cu succes gratie sistemului special de racire.

Din constructie, unele sisteme IPL elibereaza cantitati de energie mai mici decat laserele, si acest lucru poate fi un dezavantaj - pentru ca in general este nevoie de energii mai mari de 25-30 Jouli/cm2, iar IPL AURA elibereaza o energie intre 10-50 Jouli/cm2, pentru ca tratamentul sa fie mult mai eficient.

Avantajele unui astfel de echipament este in primul rand faptul ca ofera un tratament complet nedureros, este minim de invaziv si nu imlica riscuri precum leziuni ale tegumentelor. Folosind echipamentul IPL AURA putem realiza cu succes tratamentul de epilare definitiva deorece actioneaza eficient si asupra structurilor care nu au un continut crescut de melanina.

Foto-intinerirea

In timpul tratamentului de fotointinerire lumina intens pulsata are rolul de a incalzi la o adancime precisa straturile superficiale ale pielii, cat si pe cele profunde( datorita reglarii penetrailitatii). Acolo in interior, firele de colagen, pigmentii de melenina sau hemogloina din capilarele sangvine absorb selective undele emise de aparat. In urma acestui proces, in functie de reglajele fine ale lungimii de unda si ale intensitatii, apar diverse efecte benefice pentru aspectul pielii: colagenul este stimulat sa se produca (se recastiga elasticitatea), melenina in exces este eliminata (se sterg sau se diminueaza petele pigmentare cauzate de varsta), iar unele capilare se vor inchide (dispar zonele inrosite de la suprafata pielii).

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;