EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Meso Skin - electroporatie

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

MESOSKIN electroporatia denumita generic si  " mezoterapie fara ace "este un echipament electronic cu un sistem dovedit din punct de vedere stintiific ,a carui aplicatie (Electroporation)determina o crestere semnificativa in prmeabilitatea pielii,atat pentru substante ionice,cat si pen "tru substante non ionice,si chiar pentru macromolecule.

Pentru ca o substanta aplicata local sa se absoarba prin epiderma trebuie sa treaca de statul cornos.Permeabilitatea unei substante este de 15 ori mai mica decat cea a dermei.Aceasta crestere in permeabilitatea pielii in ceea ce priveste diferite substante sau ingrediente cosmetice active,atinge obiective cosmetice avand rezultate imbatabile,ceea ce inseamna ca principiile active intra in interiorul celulei unde sunt foarte eficiente.

S-a dovedit in eletroporatie ca aplicarea de impulsuri electrice scurte asupra celulelor si tesutului actioneaza asupra structurilor lipidice,cum ar fi membranele celulelor,cauzand schimbari moleculare in lipidele componente care se comporta ca pori de dimensiuni foarte mici.Acest fenomen de socuri electrice are o durata incredibil de mica si se desfasoara intre anumiti parametri de voltaj si durata. Formarea porilor este complet reversibila dat fiind faptul ca moleculele se restructureaza cand socul electric inceteaza.Rezultatul consta in aspectul porilor sau canalelor de ordine moleculara care nu depind de voltaj si prin urmare sunt permeabile. Prin inermediul acestui aparat se pot realiza o serie de tratamente atat la nivel facial cat si la nivel corporal.

La nivel facial putem realiza tratamente cu ajutorul produselor MESODERM care au efect de hidratare si hranire ,intindere ,antioxidant,antirid si efect de fermitate.

MESODERMIC reprezinta o linie de produse cu o tehnologie cosmetica inalta care acopera o serie de tratamente: antcelulita ,anticelulita localizata,antiflasc ,antiimbatranire.


Produsele folosite din gama MESODERMIC au in compozitie principii active de hidratare si ca si componenta de baza a acestor produse este acidul hialuronic.

MESOSKIN reprezinta o mesoterapie virtuala(electoporation),una dintre cele mai semnificative inovatii tehnice oferind o noua modalitate prin care substantele sa patrunda in piele intr-un mod fara exces, rapid,sigur si foarte eficient. Indicatii:-tratarea problemelor tenului alipic,in tratarea celulitei aflate in diverse stadii,imbunatatirea calitatii pielii.

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;