EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

VMAT - Echipament Medical cu Unde Acustice de Soc, Mezoterapie Virtuala

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

VMAT

Tratamentul celulitei cu unde acustice de soc si mezoterapie virtuala

Terapia dermocorectiva cu VMAT combina undele acustice de soc, tehnica foarte efectiva, care determina dezintegrarea peretior fibrotici ai celulitei, neovascularizarea sistemului sangvin si stimuleaza regenerarea colagenului datorita mezoterapiei virtuale si a undelor de soc.

Celulita este o patologie vasculara care poate afecta 3 nivele ale hipodermului ( superficial, mediu si profund). Majoritatea femeilor cu celulita tind sa prezinte muschii posturali hipotinici. VMAT trateaza celulita de diferite grade ( I, II, III) de pe abdomen, brae, coapse si fese.

 

Manipulul HP-AT unde acustice, disponibil cu echipamentele VMAT si VMAT Basic

Obiectivul este de a induce regenerarea colagenului, formarea tesutului nou conectiv si de a creste temporar si selectiv permeabilitatea celulara, cu sopul final de a reduce celulita si de a imbunatati calitatea si aspectul cutanat.

Terapia cu unde acustice de soc potenteaza mecanismele metabolice de reparare tisulara: in cazul celulitei avanzate sistemul limfatic vascular nu mai este capabil sa livreze o cantitate suficienta de proteine si produsi catabolici sistemului venos; astfel o concentratie ridicata de proteina este produsa cauzand fibrozarea si alterarea tesuturilor. Undele acustice de soc cresc temporar permeabilitatea membranei celulare premitand schimburile intercelulare si astfel este cauzata ruptura peretilor fibrotici ai celulitei. Este redusa vizibil celulita de grad I, II, III.

 

Manipulul HP-V unde vibratoare, disponibil cu VMAT

Undele vibratorii stimuleaza metabolismul, accelereaza eliminarea rezudurilor si cresc fluxul sagvin muscular, pentru a ajuta productia fibrinei si a intari musculatura. Undele vibratorii induc mamasaj la nivel tisular potentand efectul eundelor acustice de soc si oferind pacientului relaxare.

Mezoterapia virtuala

La nivel molecular este indusa formarea porilor la nivelul membranei celulare, ceea ce permite buna absorbtie a principiilor active in piele.

 

NEOVASCULARIZATIE: aportul de nutrienti necesari in circulatia sangvina pentru a incepe procesul de refacere tisulara. Undele acustice produc micro rupturi capilare, stimuland astfel formarea si remodelarea arteriolelor noi.

STIMULAREA COLAGENULUI: colagenul este responsabil de structura tesuturilor si mentinerea volumului optim de celule grase. Pentru refacerea tisulare producerea colagenului este esentiala. Undele acustice accelereaza sinteza acestei proteine esentiale.

PERMEABILITATEA SELECTIVA A MEMBRNEI CELULARE: undele acustice de soc sunt aplicate tesuturilor pentu stimularea celulara. Permeabilitatea membranei celulara creste temporar, acizii grasi liberi si glicerolul sunt eliberati din celula.

 

Beneficii VAMT

- Tratamentul celulitei si redobandirea texturii cutanate

- Reduce aspectul de coaja de portocala

- Imbunataateste elasticitatea cutanata

- Remodelare corporala

-Non invaziv si nedureros

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;