EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Vacuum cu infrarosu - Dermotherm - Aparat vacum corporal

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Vacuum cu infrarosu - Dermotherm - Aparat vacum corporal

Dermotherm  este un aparat de estetică vacumatic cu infrarosu incorporat cu proprietati de autoincalzire tisulara destinat profesioniştilor celor mai exigenţi.
Diferite saloane atât tehnologice cât şi metodologice v-au prezentat acest aparat gândit în totalitate pentru saloanele lor. Sistemul lor ergonomic beneficiază de o manevrare uşoară a comenzilor operative, şi de un mod simplu de punere în funcţiune.

DERMOTHERM combină un sistem inovator de masaj vacumatic prin sucţiune şi aplicarea unor raze infraroşii locale. Aplicarea masajului şi a razelor infraroşii poate fi concomitentă sau individuală.
Masajul vacumatic prin sucţiune are ca scop producerea unei mobilităţi a ţesutului conjunctiv, descongestionând zonele întărite şi hipersensibile. Razele infraroşii locale deblochează circulaţia, făcând ca sângele şi oxigenul să curgă abundent în ţesuturile celulitice.

Aplicarea simultană a ambelor sisteme (masaj vacumatic şi raze infraroşii) aduc beneficii crescute tratamentului.

Stimularea sanguină locală
Aplicarea razelor infraroşii vor produce o hiperemie sanguină şi limfatică locală cu o creştere a suportului sanguin şi, în consecinţă, a oxigenului şi a metabolicilor activi. Vom obţine, astfel, eliminarea detritusului toxic (grăsimi, toxine, etc.)
Stimularea terminaţiilor nervoase
Acţiunea se reflectă în profunzime, datorită pătrunderii razelor infraroşii la nivel intern, obţinând în acest fel: lupta împotriva sedentarismului, stărilor spasmodice congestive şi contracţiilor, creşterea puterii leucocitare, creşterea metabolismului local şi a proceselor de reparare a ţesutului, acţiunea calmantă prin efectul direct al radiaţiei nervoase, şi efecte neurovegetative şi viscerale prin iradierea unor porţiuni reflexe de tegument.
Efecte fiziologice la nivel local
• În mediul celular, la aplicarea unei surse de căldura se declanşează un stimul de trofism al celulelor, ţesuturilor şi organelor. Această acţiune este folosită în deficienţe de cicatrizare, şi pentru a conferi troficitate pielii.
• În circulaţie, la aplicarea razelor infraroşii se produce un eritem imediat iradierii, care nu este uniform şi care persistă, în funcţie de intensitatea aplicării.
• La acţiunea asupra terminaţiilor nervoase, se produce o sedare sau analgezie, cu rezultate foarte bune în tratamentul durerii.
• Aplicarea căldurii pe muşchi, produce relaxarea acestuia atât în cazul muşchilor cu fibră netedă (antispasmodic), cât şi în cazul muşchilor cu fibră striată (anticontractant).
Alte rezultate ale metodei
DERMOTHERM aduce cu sine toate beneficiile tehnicilor masajului manual: tonifică pielea, stimulează circulaţia sanguină şi limfatică, modelează corpul, ajută la eliminarea toxinelor, relaxează şi întinereşte.
Prin intermediul acţiunii sale asupra ţesutului conjunctiv, tratează cu succes:
• Depunerile de grăsime şi celulita, prin revascularizarea adipocitelor.
• Problemele de circulaţie la creşterea metabolismului, cu ajutorul unei hiperemii semnificative.
• Dermalgiile reflexe.
• Contracţiile musculare.
 

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;