Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Mobilier Dotari Saloane si SPA

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

ZIONIC, tratament cu radiofrecvență și masaj pentru mai multe zone

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

ZIONIC - un aparat, doua tehnologii, tratament complet

ZIONIC este un produs inovativ marca Termosalud, care combină două tehnologii într-un singur aparat, respectiv Masajul Activ Rotațional Profund (MARP), sistem ce utilizează o energie de intensitate mare și impedanță mică, cu o radio frecvență de intensitate mare. Împreună, cele două sisteme lucrează pentru a atinge țesutul conjunctiv.

Ce este tehnologia MARP?

Sistemul MARP este o terapie creată pentru a stimula țesutul conjunctiv și a activa metabolismul la nivel profund, bio-stimulând țesutul să activeze procesul de vindecare fiziologic al țesuturilor.

Activând procesele de reparare și vindecare în zonele tratate, se asigură un maximum de eficiență în oferirea unor tratamente anti-celulită, drenaj, tonifiere, anti-alergii și de calmare, efecte ce combat probleme medicale și estetice, precum celulita, pielea lăsată și retenția excesivă de fluide.

 Efecte garantate cu ZIONIC

ZIONIC generează un efect dublu, mecanic și termal, asupra țesutului conjunctiv, care determină trei tipuri de acțiuni pentru eficacitatea maximă a tratamentului.

ACTIUNE DERMALA

Activează fibroblastele prin stimularea și sinteza de colagen, elastină și fibre de hialuronic, îmbunătățind aspectul pielii, redând elasticitatea și densitatea.

ACTIUNE ASUPRA MUSCULATURII

Activarea microblaștilor (fibroblaști specializați din țesutul muscular) promovează sinteza de miozină și actină, proteine fundamentale în contracția musculara, care ajută la îmbunătățirea, menținerea și reglarea tonusului muscular.

ACTIUNE VASCULARA

Tratamentul MARP crește fluxul sangvin și îmbunătățește oxigenarea țesuturilor. ZIONIC îmbunătățește circulatia limfatică.

Beneficii

 •       Accelerarea producției de colagen și elastină
 •       Creșterea metabolismului celulelor adipoase și reducerea țesutului adipos
 •       Pomovarea secreției de toxine prin activarea sistemului limfatic, dobândind o mai bună vascularizare
 •       Activează circulația sângelui
 •       Crește cantitatea de nutrienți și oxigen
 •       Stimulează descreșterea radicalilor liberi

Terapie cu multiple zone de aplicare

 • Abdomen
 • Coaste
 • Fese
 • Coapse
 • Brațe
 • Spate

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti