Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Tratament Bruno Vassari de Fermitate 28 Octombrie 2007

In acest tratament se folosesc masti cu alge marine care transmit prin tesutul cutanat dur concentratul de oligoelemente din alge. 

Produsul mai contine si alte substante active ca de exemplu siliciu organic, agenti hipotermici si extract de iedera, care au scopul de a intarii epiderma.
De obicei, sedintele vor avea loc o data sau de doua ori pe saptamana timp de doua luni fiind urmate de un tratament de intretinere la fiecare cinsprezece zile.

PRODUSE NECESARE:
IL SALE E L’UVA
MASSAGE BODY OIL
CONCENTRADO CORPORAL REAFIRMANTE
EDERALIS
CELLULITE BODY MASK
FIRMALIA

Alte produse: manusi de prosop, folie de plastic, film osmotic, spatula

Procedura de realizare a tratamentului:

  • Se va incepe prin realizarea  pelingului  cu  IL SALE E L’UVA, amestecata anterior aplicarii cu MASSAGE BODY OIL si masati. Se elimina excesul cu o manusa de prosop umezita cu apã.
  • Pe pielea uscatã se aplica prin masaj CONCENTRADO CORPORAL REAFIRMANTE  si se maseazapânã la pãtrunderea lui completa in piele.
  • Urmeaza un masaj de 10 minute pentru fermitate cu FIRMALIA pentru musculatura.
  • Se prepara CELLULITE BODY MASK: intr-un recipient se introduce produs cu o doza de lotiune tonica EDERALIS, si apa rece putin cate putin pânã ce se obtine o crema cu o consistenta adecvata. Se aplica si se lasa sa actioneze 25 minute fara a acoperi clientul decat cu folia de plastic.
  • Dupa expirarea timpului se inlatura masca cu ajutorul unei spatule si excesul de masca cu ajutorul unei mãnusi din prosop imbibate în apa cãldutã.
  • Tratamentul se termina prin aplicarea INTENSIVE FIRMING GEL.

    Efectuarea tratamentului dureaza intre 50-60min.
Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;