Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Tratamentul-Masaj Pindas - Vinotermie21 Mai 2010

Bilele de masaj cu ierburi thailandeze reprezinta unul din instrumentele traditionale de masaj folosite pe scara larga din cele mai vechi timpuri. În acele timpuri medicamentele erau împachetate în bucati de pânza de bumbac si aplicate pe corp sub forma de comprese fierbinti pentru reducerea durerilor si inflamatiilor si pentru hranirea si catifelarea pielii.

Bazat pe disciplina Indiana traditionala cunoscuta ca Ayurveda, una din cele mai vechi si mai holistice tipuri de medicina alternativa (echilibru între minte si corp). Nascuta acum circa 5000 de ani. Tehnicile ayurvedice încearca sa calmeze durerile fizice, sa relaxeze mintea si sa calmeze sufletul folosind energia interna a corpului. Pentru asta se aplica produse de relaxare împreuna cu un masaj cu uleiuri esentiale si ierburi aromatice ce echilibreaza organismul prin stimularea Chakrelor (centri energetici).

 Acum aceste tehnici sunt folosite pentru calmarea durerilor musculare. Ajuta de asemenea la îmbunatatirea circulatiei sangvine. În functie de plantele utilizate rezultatele pot varia.

Compozitia sa este 100% din struguri. Distilarea mustului fermentat ofera o faza solida care este extractul de struguri. Acest extract de struguri este format din fragmente celulare de pulpa, coaja si semintele strugurelui ce sunt foarte bogate în flavonoide si antocianine (polifenoli).

Actiuni:

Anti-oxidant puternic: Strugurii rosii reprezinta un anti-oxidant excelent datorita concentratiei mari de polifenoli ce lupta împotriva radicalilor liberi raspunzatori de îmbatrânirea pielii.

Acizi alfa-hidroxi naturali: Continutul de acid tartric si acid malic, doi acizi alfa-hidroxi naturali ce sunt recunoscuti pentru capacitatea de regenerare si luminare a tenului. Acestia elimina celulele moarte si permit regenerarea tesutului nou. Stimuleaza chiar productia de colagen si elastina.

Îmbunatatirea circulatiei: Flavonoidele continute cresc transferurile celulare si elimina toxinele din tesuturi. În acelasi timp flavonoidele regleaza dezvoltarea fibrelor de colagen, toate aceste actiuni luptând eficient contra celulitei.

 

Tratament MIXTUM DI BACCO

VINOTERMIA este un nou tratament exclusiv de la Bruno Vassari Kianty Spa, bazat pe stimularea mecanica si termica, asociata cu actiunile vegetale ale sferelor din struguri de la Mixtum di Bacco.

Reprezinta un ritual de frumusete autentic, multumita combinarii diferitelor tehnici, ajutând organismul sa se elibereze de tensiuni, sa se relaxeze, sa asimileze mai eficient substantele active folosite pentru tratamentele Kianty.

Astfel va putem asigura ca Vinotermia foloseste stimularea pentru toate tratamentele corporale si faciale: 

  • ACTIUNEA TERMICA: Prin folosirea prosoapelor calde
  • ACTIUNEA MECANICA: Prin folosirea unor tehnici de modelare exclusive energice.
  • ACTIUNEA ENERGIZARE: Prin actiunea polifenolilor din sferele de struguri.

Rezultatele tratamentelor sunt:

  • Eliberarea congestiei din zona tratata.
  • Atenuarea intoxicarilor
  • Relaxarea clientelor 

Corpul se relaxeaza iar energia vitala este refacuta.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;