Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Tratamentul cu celule STEM - Cell Active - Bruno Vassari12 Iunie 2009

Celule stem vegetale in produse cosmetice  

Bruno Vassari foloseste aceasta bio-tehnologie pentru a obtine celule stem vegetale pentru a fabrica produsele cosmetice din noua gama pentru tenul matur: ACTIVE CELL Age Renewal.

Celulele stem selectate provin de la arborele de Sequoia si de la floarea de Vita de vie. Celulele sunt obtine bio-tehnic fara nicio manipulare genetica. Au concentratii mari de molecule active care actioneaza sinergic, reconstruind invelisul protector al pielii si imbunatatind unitatea epidermei.

Odata ce s-a absorbit complet in piele, celula elimina activii prin biomimeza, in cele din urma scapand definitv de ei. 

Arborele de  Sequoia

Clasa sequoia consta din o singura specie, Sequoia sempervirens, asa-numitul Sequoia rosu din California din familia Taxodiaceae. Este un copac cu viata lunga (intre 2000 si 3000 de ani) mereu verde si cel mai inalt din lume (desi ar trebui comparat cu anumite specimene de Eucalipt sp.), jungand pana la 125 de metri inaltime si 7 metrii in diametru.

Copacii sequoia sunt foarte cunoscuti pentru longevitatea lor (masurata in mii de ani). In prezent este cel mai inalt organism viu din lume.

Longevitatea ca si capacitatea de rezistenta fac din Sequoia unul din cei mai buni precursori ai anti-imbatranirii. Puterea sa crescuta de protectie si capacitatea sa mare de regenerare a tesuturilor a fost dovedita, ceea ce ii permite acestui copac sa ajunga la o asemenea inaltime si sa traiasca atatia ani.

Puterea de protectie de asemenea este masurata de duritatea scoartei, care a fost folosita de indieni pentru a construi canoe.

S-a observat ca proteoglycanii, colagenul si metalproteinele eliberate de celulele copacului de sequoia faceau pielea catifelata si confereau fermitate, astfel ca semnele de imbatranire prematura ale pielii au fost reduse satisfacator.

Rezultatul este o piele mai hidratata si mai fina, fiind de asemenea mai reistenta la imbatranire si mediu.

De asemenea unul dintre cele mai revolutionare efecte ale celulelor stem din arbore de sequoia este INCETINIREA PROCESULUI DE IMBATRANIRE .

Floare de Vita-de-vie 

Sunt foarte mici (3-4 mm) si au un colorit de verde-alb. Sunt organizate in grupuri; sunt hermafrodite si sunt polenizate de insecte. Fiecare floare are numai 5 petale.

Aceasta planta este foarte interesanta datorita continutului sau de polifenol care este componenta cea mai raspandita

Cele mai interesante in Floarea de Vita-de-vie sunt substantele numite resveratrol si flavonoide. Acesti doi activi sunt antioxidanti si nutrienti puternici a caror functie principala este de a neutraliza actiunea radicalilor liberi (reducand riscul imbatranirii premature cauzate de oxidare).

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;