Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

A inceput o noua editie a Beauty Esthetic Expert!08 Noiembrie 2019

A inceput o noua editie a programului revolutionar de invatare continua Beauty Esthetic Expert!

A inceput o noua editie a mult asteptatului program de perfectionare continua in cosmetica Beauty One Esthetic Expert! Ne-am bucurat sa intalnim noi experti in cosmetica, dar si sa ne revedem cu prieteni mai vechi ai familiei BeautyOne.

Programul Beauty One Esthetic Expert a fost special conceput pentru clientii fideli Beauty One, in dorinta de a le facilita accesul la cele mai noi tehnici din domeniul dermato-cosmetologiei, fiind gandit pe 5 levele.

Primul modul a fost sustinut de trainerii Beauty One: Roxana Feder, Catalina Moldoveanu si Claudia Augustin, carora le multumim ca sunt alaturi. Tema modulului I a fost hidratarea si rejuvenarea pielii, dar si procedurile avansate in estetica faciala si corporala, cu produsele profesionale Bruno Vassari.

Speram ca au fost doua zile pline de informatii cat mai utile si suntem nerabdatori sa vedem cum veti aplica tehnicile invatate. 

De ce sa participi la Beauty One Esthetic Expert?

Beauty One Esthetic Expert iti ofera sansa de a te dezvolta profesional, de a invata de la traineri de exceptie si de a lucra cu cea mai noua si inovatoare aparatura profesionala de cosmetica. Mai mult, la final vei primi o diploma de participare care certifica informatiile dobandite. De asemenea, vei fi inscrisa ca si specialist recomandat Beauty One (atat pe site-urile noastre, cat si in comunicarile brandurilor noastre). Sa nu uitam ca vei beneficia si de cazare pentru 1-2 nopti in cadrul hotelului Ibis - Palatul Parlamentului (Str. Izvor, Nr. 82-84, Bucuresti) in camera dubla sau tripla (pentru camera single este necesara achitarea unei taxe suplimentare ce se va percepe beneficiarului).

Va asteptam saptamana urmatoare la Nivelul II!

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti