Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Beauty One si Academia de Hairstyling “Adrian Niculescu” – parteneriat educational 14 Martie 2017

Coloristica Coafuri Tunsoare Seminar Gratuit

Beauty One, lider de 10 ani pe piata de infrumusetare din Romania, demonstreaza inca o data interesul pentru educatie prin implicarea in evenimentul organizat de Academia de Hairstyling “Adrian Niculescu” – un adevarat maraton de cursuri, workshop-uri si demonstratii live gratuite pentru incepatorii din domeniul hairstyling-ului ce va avea loc in datele de 3-4 aprilie la Crystal Palace Ballroom din Bucuresti.

Partenerul principal al evenimentului va oferi participantilor sansa sa descopere si sa achizitioneze produsele profesionale pentru ingrijirea parului si hairstyling CHI, label.m, IColor si Kaypro la preturi promotionale. Mai mult decat atat, Beauty One pregateste reduceri speciale pentru profesionisti, cadouri si discount-uri substantiale atat pentru produse, cat si pentru accesoriile profesionale din portofoliu – perii, placi din ceramica, ondulatoare sau uscatoare de par.

Aceasta colaborare vizeaza pregatirea participantilor la un nivel superior prin demonstratii live si tips-uri  de tehnici si sisteme profesionale de colorare si decolorare sustinute de Adrian Niculescu, profesor de hairstyling, Gina Aron si Teodor Ionita, traineri Beauty One. Cursul se adreseaza incepatorilor si pasionatilor de arta hairstyling-ului care vor sa isi dezvolte o cariera in acest domeniu. Printre subiectele ce vor fi dezbatute in cadrul cursului de coloristica se numara: Notiuni de baza in colorimetrie, Proportii de amestec, Diferenta dintre decapaj si decolorare, Intensificatorii de culoare, Compatibilitatea reflexiilor etc.

Incepand cu orele 14:30, in prima zi,  echipa artistica Beauty One formata din Gina Aron si Teodor Ionita, va sustine live un workshop de colorare si coafuri unde se vor prezenta sfaturi si tehnici pentru hairstilisti, cele mai noi tendinte in colorarea profesionala (Balayage, Strobing, Contouring), Tips & Tricks pentru coafurile de salon si schimbari radicale de look cu ajutorul vopselei si produselor profesionale CHI, IColor, label.m si Kaypro. Cei prezenti vor avea sansa sa invete care sunt pasii pentru realizarea unui look complet, de la aplicarea vopselei pana la coafarea diferitelor tipuri de par.

In cea de-a doua zi va avea loc in prima parte a zilei workshop-ul de coafuri speciale, impletituri, noduri si tehnici rapide de coafat sustinut de Gina Aron si Teodor Ionita, trainer Beauty One. In a doua parte a zilei, Adrian Niculescu va prezenta live care sunt pasii pentru o tunsoare barbateasca perfecta, iar in acelasi timp Andra va va dezvalui toate secretele pentru realizarea unor coafuri speciale.

Prin intermediul acestu parteneriat, Beauty One si Academia de Hairstyling “Adrian Niculescu” isi doresc sa asigure educatie la cel mai inalt nivel printr-o serie de cursuri si workshop-uri atat pentru incepatori, cat si pentru profesionisti, oferind sansa participantilor sa invete pas cu pas totul despre tehncile de colorare, tunsoare si coafare.

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;