Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Coafuri fabuloase de inspiratie greceasca la Masterclass-ul Elyssian by Oksana20 Aprilie 2017

Masterclass-ul Elyssian by Oksana a avut loc pe 11 aprilie 2017, intr-un loc de poveste la Palatul Bragadiru.
Sustinut de Oksana Danilisin, un hairstylist talentat, evenimentul a fost o reala inspiratie pentru toti cei care cocheteaza cu domeniul sau isi doresc sa intre in aceasta lume.

Oksana a devenit cunoscuta in Romania datorita impletiturilor sale rusesti deosebite si impresionante ca numar, dar si a tehnicilor pe care le dezvaluie si altor hairstilisti in cadrul seminariilor si workshopurilor pe care le sustine in toata tara.

Pe scena masterclassului au fost prezentate 4 coafuri spectaculoase cu influente grecesti, pastrand insa notele moderne. Realizate prin tehnici simple, acestea au avut la baza minutiozitatea, rabdarea si produsele profesionale de styling CHI, sponsor oficial al evenimentului, distribuit in Romania de Beauty One.

CHI, fondat de unul dintre cei mai de renume hairstylisti din lume Farouk Shami, este preferatul vedetelor de la Hollywood, acesta avand misiunea de a oferi industriei de frumusete profesionale cea mai avansata tehnologie americana, bazandu-se pe principiile "Educatie, Mediu si Etica". De la cele mai bune vopsele pana la cele mai bune produse de ingrijire si coafare a parului, CHI acopera o gama larga care satisface nevoile pana si celui mai pretentios par sau hairstylist.

Evenimentul nu a fost lipsit nici de momente cheie precum prezentarea unei coafuri moderne de mare impact realizata de catre Liuba, mama Oksanei, cea care a inspirat-o sa intre in lumea hairstylingului, cat si o demonstratie muzicala la saxofon in incheierea serii, performata de unul dintre modele.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;