Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Curs injectare Algeness cu Dr. Ivan Vatamanesku04 Noiembrie 2018

In cadrul cursului de injectare Algeness, desfasurat pe 3 Noiembrie la Beauty One Training Center, Dr. Ivan Vatamanesku a sustinut o prezentare a brandului Algeness, cat si despre cele mai noi practici din medicina estetica, cauzele imbatranirii pielii si combaterea acestora.

Evenimentul a continuat cu un workshop organizat special pentru medicii interesati sa preia in activitatea lor brandul Algeness. Acesta a fost imperios necesar, datorita faptului ca tehnica de injectare Algeness este diferita de toate celelalte fillere, fiind primordiala pentru obtinerea rezultatelor dorite si pe timp indelungat.

Medicii prezenti au putut observa in direct procedura de injectare si rezultatele imediate care se pot obtine cu fillerele Algeness, avand de asemenea ocazia sa lucreze sub atenta indrumare a Dr. Ivan Vatamanesku.

Algeness este produs de Advanced Aesthetic Technologies Inc (AAT), o companie din SUA care dezvolta biotehnologii in domeniul medicinei estetice si a carei activitate sta sub semnul excelentei. Reprezinta rezultatul a 10 ani de cercetari si studii clinice, adresandu-se medicilor care realizeaza tratamente estetice si isi doresc fillere de calitate, eficiente si sigure.

Algeness este un implant injectabil volumizator de ultima generatie, fiind natural si biodegradabil, cu riscuri minime de alergii, datorita gelului de agaroza, o polizaharida purificata, din care este compus.

Algeness este distribuit in Romania in mod exclusiv de catre Beauty One Medical, divizia medicala Beauty One.

 

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;