Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Diamantele sunt intr-adevar cele mai bune prietene ale fetelor!16 Aprilie 2018

Echipa Beauty One & Label.m Romania priveste sfera media ca pe o oportunitate interactiva de a ajunge intr-un spatiu de intalnire si conversatie.

 

Label.m Romania incurajeaza initiativa oamenilor de a da startul discutiei, prin crearea unui dialog digital continuu, în ambele sensuri. Este vizata dezvoltarea unei relatii semnificative si durabile cu cei ce folosesc produse apartinand portofoliului Label.m dar si cu cei interesati sa le incerce.

 

Informarea constanta cu privire la preferintele, nevoile si pasiunile celor ce ne urmaresc activitatea in mediul online, a dat curs unei actiuni generatoare de (speram noi) satisfactie pentru impatimitele sferei beauty. Pe 1 aprilie Label.m s-a hotarat sa fie cel care lasa glumele la o parte si a indeplinit dorinta a 11 fete de a incerca produse apartinand gamei Diamond Dust.

In ciuda datei de desfasurare, actiunea a testat verdicitatea actiunilor noastre si ne-a oferit o evaluare calitativa sincera.

 

Totul a plecat de la initiativa Oanei Alexandru (oanaalexandru_beautyblog), de a prezenta in mod punctual proprietatile si beneficiile samponului apartinand gamei Diamond Dust, printr-o postare pe Instagram. Deoarece postarea a starnit atat feedback-uri pozitive cat si dorinte de a incerca produsele noastre exprimate in comentarii, am actionat in acest sens oferindu-le fetelor un cadou marca Diamond Dust.

Speram ca fetele se vor bucura de stralucirea particulelor de diamant si ca vor impartasi cu noi acest lucru! :-)

 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;