Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Hairstyling Llive Show la Constanta27 Noiembrie 2015

Un alt eveniment de success marca Beauty One si Farouk Systems Romania a avut loc luni, 23 noiembrie, la Constanta. Peste 70 de persoane din domeniul hairsyling-ului au fost prezente la show-ul in care a avut loc lansarea brand-ului de produse profesionale de haistyling Kardashian Beauty Hair, a fost prezentata cea mai noua colectie Farouk Systems “Resonance” si numeroase reprezentatii si demonstratii de tehnici de colorare si tunsoare creativa, coafuri avangardiste si impletituri rusesti. Aceste tehnici iedite au fost realizate de catre Echipa Artistica Beauty One din care fac parte:

Gina Aron

Director Artistic, trainer international Farouk Systems, a castigat premiul “EXCELENTA IN EDUCATIE” la Conferinta Internationala din Cancun.

Dupa numeroase cursuri la principalele Academii de Hair styling din lume, Gina Aron a ajuns unul dintre cei mai apreciați hairstilisti din Romania si impartaseste prin intermediul seminariilor pe care le sustine, atat la nivel national cat si international, cunostintele acumulate in cei 15 ani de cariera.

Ovidiu Dascalu

Dupa ce a participat la numeroase cursuri la principalele Academii de hairstyling din lume, Ovidiu Dascalu a ajuns expert in colorimetrie si tunsoare si unul dintre cei mai apreciati hairstilisti din Romania.

Cristina Tibel

Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu si dupa ce absolvit cursuri la cele mai renumite academii de Hairstyling din Londra si Amsterdam, Cristina Tibel este extrem de talentata si pasionata de ceea ce face, si unul dintre cei mai cautati hairstilisti.

Alaturi de cei 3 hairstilisti talentati a fost si Oksana care a impresionat publicul cu  tehnicile deosebite de impletituri rusesti si noduri. Noua colectie Farouk Systems – Resonance, a adus in scena look-uri ultramoderne, puternice si indraznete, iar produsele Kardashian au putut fi testate si achizitionate la preturi foarte avantajoase.

Toti invitatii au fost extrem de impresionati de intregul spectacol – un show de tendinte in tunsore, culoare si coafura, modern, plin de culoare si creativitate.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;