EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Hydrogenera - 7 tehnologii intr-un singur echipament11 August 2018

Hydrogenera este un echipament complex ce inglobeaza 7 tehnologii cu functii puternice de detoxifiere, lifting, indepartarea impuritatilor si imbunatatirea aspectului pielii.

Cei 6 manipuli high-tech permit penetrarea rapida a principiilor active in piele, activeaza regenerarea celulara, au efecte anti-aging, curata in profunzime si stimuleaza circulatia sanguina

Tratamentele cu Hydrogenera sunt precise, eficiente si sigure, integrand cu succes proprietatile apei si beneficiile oxigenului.

Tehnologiile Hydrogenera:

  • Hidrodermoabraziunea: utilizeaza proprietatile naturale de vindecare ale apei pure si beneficiile oxigenului pentru a exfolia cu usurinta pielea, lasand-o hidratata si vizibil mai sanatoasa.
  • Ultrasunete: produc un efect de peeling, de curatare in profunzime a tenului, fara sa agreseze pielea sau tesutul. Peelingul cu ultrasunete inlatura stratul superficial al pielii, fiind o buna modalitate de inlaturare a petelor cauzate de soare sau de procesul natural de imbatranire.
  • Oxigenoterapia: terapia cu oxigen suplimenteaza direct, din exterior, necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea specifica tenului tanar.
  • Radiofrecventa: metoda non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si de fermitate a pielii, prin producerea de noi fibre de colagen si elastina. Este un tratament eficient in atenuarea ridurilor prin efectul de lifting si de netezire, fiind o alternativa eficienta la operatiile estetice costisitoare si dureroase de lifting facial.
  • BIO Microcurenti: metoda sigura ce imbunatateste tonusul, conturul si textura pielii prin stimularea propriului colagen. Tratamentul diminueaza dramatic aparitia si existenta ,,liniilor fine" si a ridurilor, stimuland musculatura fetei.
  • Cryo Lift: terapie rece ce are ca scop relaxarea si calmarea muschilor faciali, produce vasoconstrictie cu efect calmant si desensibilizant.
  • Terapia LED: terapie fotodinamica ce activeaza celulele profunde pentru o mai buna metabolizare. Tehnologia LED se bazeaza pe 7 culori diferite de lumina, fiecare avand un efect diferit in functie de diversele probleme ale pielii.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;