Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Hair ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Hydrogenera - 7 tehnologii intr-un singur echipament11 August 2018

Hydrogenera este un echipament complex ce inglobeaza 7 tehnologii cu functii puternice de detoxifiere, lifting, indepartarea impuritatilor si imbunatatirea aspectului pielii.

Cei 6 manipuli high-tech permit penetrarea rapida a principiilor active in piele, activeaza regenerarea celulara, au efecte anti-aging, curata in profunzime si stimuleaza circulatia sanguina

Tratamentele cu Hydrogenera sunt precise, eficiente si sigure, integrand cu succes proprietatile apei si beneficiile oxigenului.

Tehnologiile Hydrogenera:

  • Hidrodermoabraziunea: utilizeaza proprietatile naturale de vindecare ale apei pure si beneficiile oxigenului pentru a exfolia cu usurinta pielea, lasand-o hidratata si vizibil mai sanatoasa.
  • Ultrasunete: produc un efect de peeling, de curatare in profunzime a tenului, fara sa agreseze pielea sau tesutul. Peelingul cu ultrasunete inlatura stratul superficial al pielii, fiind o buna modalitate de inlaturare a petelor cauzate de soare sau de procesul natural de imbatranire.
  • Oxigenoterapia: terapia cu oxigen suplimenteaza direct, din exterior, necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitalitatea si luminozitatea specifica tenului tanar.
  • Radiofrecventa: metoda non-invaziva si nedureroasa care combate lipsa de elasticitate si de fermitate a pielii, prin producerea de noi fibre de colagen si elastina. Este un tratament eficient in atenuarea ridurilor prin efectul de lifting si de netezire, fiind o alternativa eficienta la operatiile estetice costisitoare si dureroase de lifting facial.
  • BIO Microcurenti: metoda sigura ce imbunatateste tonusul, conturul si textura pielii prin stimularea propriului colagen. Tratamentul diminueaza dramatic aparitia si existenta ,,liniilor fine" si a ridurilor, stimuland musculatura fetei.
  • Cryo Lift: terapie rece ce are ca scop relaxarea si calmarea muschilor faciali, produce vasoconstrictie cu efect calmant si desensibilizant.
  • Masca LED.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;