Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Lansare Training Center Beauty One27 Iunie 2012

Beauty One, principala alegere a centrelor estetice din Romania, isi confirma pozitia de top in estetica profesionala lansand propriul centru tehnic.

Firma Beauty One si-a extins foarte mult aria de activitate, acoperind in intregime segmentele de hair styling, ingrijirea parului si vopsea permanenta fara amoniac cu cele 2 branduri profesionale de top: label.m si CHI. Prin urmare, pe langa training-urile si seminariile organizate in toata tara, Beauty One pune acum la dispozitia clientilor un centru tehnic unde trainerii label.m si CHI sustin cursuri si ofera asistenta clientilor.

La deschiderea Centrului Tehnic a avut loc si un training sustinut de Rocky McCormick, trainer oficial Farouk Systems, cea mai mare companie producatoare de produse profesionale pentru ingrijirea parului si ustensile pentru coafat din America. In cei 13 ani de activitate, Rocky a impartasit cunostiintele si experienta sa pentru milioane de stilisti din intreaga lume.

La training-ul sustinut in Romania au participat, pe langa angajatii si trainerii Beauty One, cei mai fideli clienti care au fost impresionati de demonstratiile lui Rocky, dar si de calitatile extraordinare ale produselor si ustensilelor de coafat CHI si de modul in care acestea le usureaza munca.

Odata cu deschiderea Beauty One Training center, specialistii Beauty One au lansat Programul de Educatie CHI&label.m care cuprinde o serie de seminarii tehnice pentru obtinerea de culori stralucitoare cu vopsea 100% fara amoniac, de intindere de lunga durata a parului, noi tendinte de culoare si coafura, trenduri, coafuri speciale si cocuri.


 

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;