Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Hair ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPAPremiiCoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

MAKE UP FEST 201715 Noiembrie 2017

Luna noiembrie a inceput printr-o explozie de culoare... si nu datorita pastelurilor create de natura! Motivul a fost mult asteptatul MAKE-UP FEST 2017, ce a avut loc pe 4 si 5 noiembrie, la Crystal Pallace Ballrooms Bucuresti.

Beauty One, sponsor MAKE UP FEST 2017, a fost prezent pe tot parcursul weekend-ului si a oferit, alaturi de PAESE Romania si Atelierele ILBAH, multe surprize participantilor. 

MAKE-UP FEST este locul de intalnire al make-up artistilor profesionisti interesati de show-uri, make-up de film si teatru, efecte speciale etc. dar si al producatorilor si distribuitorilor de produse si accesorii de machiaj.

Prima zi a targului a debutat plina de energie, standul PAESE asteptand toti pasionatii de make-up cu super oferte si, bineinteles, cele mai noi produse. Proaspat lansatele rujuri PAESE create in parteneriat cu bloggerita faimoasa din Polonia - Macademian Girl - au cucerit de la prima incercare prin textura foarte fina, persistenta si nuante potrivite oricarui stil. 

Nici Iluminatorul cu Perle Light Boom Powder nu s-a lasat mai prejos, cele doua nuante disponibile (Champagne si Arctic) fiind foarte apreciate de catre participantii targului. Datorita consistentei sale bogate in perle, acest produs nou ilumineaza tenul instant, conferind un finish luminos perlat.

Indreptandu-ne atentia de la standul PAESE catre scena, agenda a fost plina de momente interesante pentru toti pasionatii de make-up, amatori sau profesionisti. Am inceput cu concursul de amatori Show Your Talent by Atelierele ILBAH, castigat de Laura Cristina, si am incheiat cu o prezentare si o demonstratie live a trendurilor pentru toamna iarna 17/18, sustinuta de Carmen Burci, make-up artist PAESE. 

"Imi doresc ca noi sa ne inspiram clientii si sa aducem cat mai mult din trendurile de pe podium, pe strada", este declaratia facuta de Carmen catre make-up artistii prezenti.

Ziua de duminica a avut ca momente cheie concursul pentru profesionisti Make-Up Talent Competition, dar si diverse prezentari cu tematica actuala, precum Wet Look Make-Up by Alex Radulescu.

MAKE UP FEST, see you next year! 

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;