Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Noutati revolutionare in epilarea definitiva si rejuvenarea faciala!28 Aprilie 2016

Seminar: Tehnologii de ultima generatie in epilarea definitiva si rejuvenarea faciala

Din dorinta de a-si tine mereu la curent clientii cu ultimele tehnologii in materie de frumusete, Beauty One a dat startul unor noi tipuri de seminarii demonstrative si cursuri intensive. Evenimentele sunt dedicate specialistilor si celor pasionati de cosmetica si au ca scop informarea acestora despre cele mai revolutionare si eficiente terapii, tratamente si echipamente din domeniul esteticii profesionale.

Primul seminar de acest gen a avut loc la Beauty One Training Center si a abordat tema inovatiilor din domeniul epilarii definitive si rejuvenarii faciale. Evenimentul care a fost sustinut de trainerul formator, Roxana Feder, a reunit peste 30 de profesionisti. Printre subiectele discutate la seminar s-au numarat: tipurile de tehnologii folosite in epilarea definitiva (IPL, Laser Dioda, SHR), avantajele si dezavantajele acestor metode, terapii inovatoare in tratamentele faciale: oxigenul  hiperbaric si Infrared Soft laser.

In cadrul evenimentului au avut loc demonstratii pentru a aratat avantajele utilizarii celor mai performante echipamente pentru epilarea definitiva si rejuvenarea faciala:

Aparatul Photoon 808 Diode Laser, distribuit exclusiv prin intermediul Beauty One, se bazeaza pe principul fototermolizei selective -  o tehnologie inovativa care distruge firele de par printr-o lumina laser emisa pe frecventa de 808 nm generata de o dioda, ce permite trecerea curentului intr-o singura directie. Asemeni procedeului IPL, lumina laser patrunde in radacina firului de par si cauterizeaza capilara care hraneste firul de par. Insa, faptul ca este o lumina unidirectionala pe lungime fixa de unda (808) nm si foarte selectiva, are o eficienta crescuta fata de IPL care este o lumina dispersata, distrugand astfel nu doar firul de par ci si radacina.

Aparatul EcoLigh este ultima tehnologie de lumină intens pulsatăce permite Fotoepilarea şi tratamentul de întinerire pentru o gamă largă de tipuri de păr şi de piele, reduce tipul de tratament si creste astfel profitabilitatea afacerii. Are un spectru larg de lungimi de undă 600 nm şi 1100 nm, iar sistemul inovator cu mai multe pulsaţii, oferă rezultate excelente în eliminarea definitivă a părului nedorit.

OxyGenera este noul Concept Unic in tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser ce imbunatatesc vizibil calitatea tenului. Detine 5 tehnologii revolutionare inglobate acum intr-un singur echipament ce ofera rezultate dovedite in reintinerirea faciala:

  • OxygenHiperbaric –

  • Phooton OxygenMask –

  • InfraRed Soft Laser

  • Microdermoabraziunea cu particule de diamant

  • Radiofrecventa Multipolara

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;