Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Oxyskin - oxyterapie ce induce efectul BOHR10 August 2018

OxySkin+ utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior spre exterior. Echipamentul este inspirat de proprietatile si beneficiile uimitoare ale izvoarelor calde.

OxySkin+ produce pe minut numerose bule bogate in CO2 care explodeaza delicat pe suprafata pielii, inducand un efect numit efectul BOHR. Astfel, sangele bogat in O2 este trimis catre zona tratata, ducand la cresterea fluxului capilalelor de sange si al metabolismului celulelor pielii.

Tehnologii:

  • Radiofrecventa tripolara: este cea mai noua tehnologie bazata pe radiofrecventa, care are rezultate inca de la primul tratament in cazul pielii fara fermitate si elasticitate. Radiofrecventa Tripolara este o metoda nonchirurgicala, nedureroasa si fara riscuri care poate inlocui cu succes liftingul.

  • Ultrasunete: terapia cu ultrasunete realizeaza o exfoliere neagresiva a pielii si permite patrunderea in profunzime a substantelor active, caldura creata in interiorul pielii stimuland producerea de colagen, reducand liniile fine si ridurile.
  • Oxytherapy: prin aceasta metoda sunt produse bule bogate in CO2 care se sparg pe suprafata pielii, ceea ce duce la obtinerea efectului BOHR. Ajuta la hidratarea imediata a tenului si confera o fermitate sporita acestuia. Ridurile si liniile fine sunt reduse si conturul fetei este vizibil imbunatatit prin stimularea productiei de colagen si elastina. Sistemul actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, maini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, amelioreaza vizibil acneea, iar zonele tratate devin foarte luminoase.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;