EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessAparatura economica faciala si corporala- Polonia INSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Prima editie a programului Beauty One Esthetic Expert - Level 1

Din dorinta de a-si tine mereu la curent clientii cu ultimele tehnologii in materie de frumusete, Beauty One a dat startul unui program- Beauty One Esthetic Expert - care ofera sansa profesionistilor esteticieni sa aprofundeze cele mai recente studii si tehnici din domeniu in cadrul workshop-urilor si seminariilor realizate la Beauty One Training Center.

Programul este special creat pentru clientii fideli Beauty One, acest aspect fiind prima conditie pentru inscriere, si este gandit pentru a-i ajuta pe acestia sa isi dezvolte constant business-ul printr-o serie de seminarii si training-uri de specializare in domeniul esteticii profesionale si a tehnicilor de consultanta si vanzari pentru fidelizarea clientilor sai si maximizarea profitului.

Prima editie a proiectului a avut loc pe 5-6-7 februarie si a fost un real succes. Invitatul special, Dr. Manuela Ravescu, medic estetician, a sustinut un seminar pe tema "Metode si tratamente dermato-cosmetice pentru cresterea fermitatii tenului matur", oferind participantilor sansa sa afle cele mai recente studii si tendinte in terapiile anti-age.

In a doua zi, toti cei prezenti au avut sansa sa puna in practica teoria invatata in prima zi in cadrul workshop-ului sustinut de trainerii nostri, Roxana Feder si Claudia Augustin. Printre temele abordate s-au numarat: Tratarea problemelor tenului matur, Tratamente si terapii pentru remodelare corporala si slabire intensiva.

Programul Beauty One Esthetic Expert este creat cu scopul de a imbina utilul cu placutul, participantii avand sansa in a 3-a zi sa viziteze Scoala de Cosmetica si Machiaj Beauty One si diferite obiective turistice din Bucuresti.

Care sunt beneficiile acestui program?

  • Oportunitatea de a participa la workshop-uri si seminarii de specializare dinamice si interactive in cadrul carora trainerii vor discuta cu fiecare participant in parte.
  • Sansa de a dobandi tehnici de consultanta care iti vor fideliza clientela.
  • Reactualizarea informatiilor prin intermediul expertilor din domeniu care vor prezenta ultimele noutati tehnice si produse din domeniul infrumusetarii.
  • Business Networking – oportunitatea de a intalni colegi de breasla si de a discuta pe diferite teme de interes comun.
  • Practica cu cele mai recente echipamente estetico-medicale.
  • Diploma de participare
  • Promotii personalizate si reduceri in cadrul celor 2 zile de curs.

Pentru mai multe informatii despre curs si pentru inscrieri, sunati la numarul: 0726 244 453

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;