Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Seminar Bruno Vassari in Cluj- Terapii Inovatoare in Estetica Corporala18 Martie 2016

Un nou seminar Bruno Vassari a incantat cosmeticienele din Cluj pe data de 14 martie. Evenimentul  in cadrul caruia au fost prezentate cele inovatoare tratamente din domeniul esteticii si remodelarii corporale, a avut loc la Hotel Golden Tulip din Cluj. Seminarul a fost dedicat celor interesati sa isi consolideze, sa isi dezvolte si sa descopere noi tehnici de lucru in remodelarea profesionala corporala si a strans numerosi specialisti din domeniu.

Participantii au avut sansa sa descopere cele mai eficiente produse si terapii, trainer-ul Beauty One, Roxana Feder, efectuand doua dintre cele mai revolutionare tratamente faciale:Body Care Snow Mask - Tratament corporal pentru fermitate, slabire si hidratare. si Body Care Sculpt Plaster - Terapie corporala cu masca gipsata pentru slabire localizata si remodelare corporala, dar si un aparat revolutionar, Adipolight - Tehnologie profesionala de distrugere a tesutului adipos pe baza de laser lipolitic si radiofrecventa.

Publicul din Cluj a fost foarte incantat de inovatiile prezentate in cadrul seminarului. Evenimentul a fost un real succes, aceasta a fost parerea unanima a tuturor celor prezenti, ei avand oportunitatea sa invete lucruri noi, sa socializeze si sa faca schimb de impresii despre domeniul beauty in care activeaza. Toti participantii au primit diplome de participare si au promis ca vor reveni si la alte seminarii.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;