Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Seminar Professional Make-up by Marian Tanase in Constanta27 Noiembrie 2015

Luni, 16 noiembrie 2015, a avut loc inca un eveniment de succes marca Beauty One si Paese Romania, in colaborare cu make-up artist-ul Marian Tanase. De data aceasta, evenimentul a avut loc in Constanta la Hotel Iaki si a reunit peste 40 de profesionisti, dar si pasionati de arta machiajului care au avut sansa de a invata noi trucuri si stiluri de make-up.

Make-up artistul Marian Tanase are o vasta experienta, el intrand in lumea magica a machiajului inca din 2004, cu un curs Kruger-Brent and Beauty Academy, iar pasiunea si ambitia l-au facut sa se perfectioneze, ajungand sa lucreze pentru cele mai importante posturi de televiziune, sa fie cerut pentru shootinguri cu persoane publice si pictoriale pentru revistele glossy. De 8 ani este formator, pregatind sute de cursanti pe care ii introduce in tainele machiajului si le impartaseste cunostintele, dar mai ales pasiunea lui pentru acest domeniu fabulos.

Astfel, si de data aceasta, Marian Tanase a decis sa isi impartaseasca secretele si trucurile profesionale cu specialistii din Constanta, oferindu-le 3 demonstratii de machiaj si abordand subiecte de maxim interes: Natural Make-up with Contouring, Glamorous Make-up si Pin-up Make-up.

Toti cei prezenti au primit diplome de participare si au avut posibilitatea de a adresa intrebari si a discuta direct cu Marian Tanase despre problemele intalnite in meseria de make-up artist.

In cadrul evenimentului au fost prezentate si ultimele noutati Paese, tot cei prezenti declarandu-se foarte incantati de culorile, texturile si mai ales de calitatea produselor.

Seria seminarilor in colaborare cu make-up artistul Marian Tanase continua si in luna decembrie cu 2 workshop-uri de exceptie sustinute de acesta in Bucuresti. Urmariti paginile de facebook Beauty One si Paese Romania pentru a afla ultimele noutati!

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;