Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Seminar Professional Make-up by Mirela Pancu in BRASOV01 Martie 2016

Luni, 29 februarie 2016, a avut loc inca un eveniment de succes marca Beauty One si Paese Romania, in colaborare cu make-up artist-ul formator Mirela Pancu. De data aceasta, evenimentul a avut loc in Brasov la Hotel Ambient si a reunit peste 80 de profesionisti, dar si pasionati de arta machiajului care au avut sansa de a invata noi trucuri si stiluri de make-up.

Mirela Pancu a decis sa isi impartaseasca secretele si trucurile profesionale cu specialistii din Brasov, oferindu-le doua demonstratii de machiaj si abordand subiecte de maxim interes: Bridal Make-up – Tehnici pentru rezistenta machiajului si machiajul corrector al ochilor si Glamour Make-up – Tehnici de conturare si sculptare si cromatica in machiaj.

Toti cei prezenti au primit diplome de participare si au avut posibilitatea de a adresa intrebari si a discuta direct cu make-up artistul formator, Mirela Pancu,  despre problemele intalnite in meseria de make-up artist.

In cadrul evenimentului au fost prezentate si ultimele noutati Paese, tot cei prezenti declarandu-se foarte incantati de culorile, texturile si mai ales de calitatea produselor. Un produs innovator care a atras atentia specialistilor din Brasov a fost Drop&Fix, un lichid multifunctional pentru fixarea machiajului ce poate fi folosit ca baza pentru fardul de pleaoape sau pentru ruj. Faciliteaza aplicarea pigmentilor sau a glitter-ului si impiedica intinderea acestora. In combinatie cu fardul de pleoape se poate folosi ca eyeliner.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;