Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Seminar & Workshop 31 Martie 2016

Ambasadorul international label.m, Gina Aron si trainer-ul Beauty One, Lavinia Utupan, au sustinut doua evenimente de exceptie – seminar si workshop “Hairstyling Trends”. Evenimentele au avut loc in Hotelul Ambient din Brasov si au avut ca tema principala noile tendinte in tehnicile de styling si colorare.  Participantii au avut sansa sa descopere noua colectie London Fashion Week si sa afle care sunt cele mai creative coafuri in anul 2016., scopul acestor evenimente fiind acela de a-i ajuta sa se diferentiezi pe piata de beauty si de a ajunge la nivelul de excelenta dorit.

Toti invitatii au invatat care sunt noile trenduri in materie de hairstyling, cum sa armonizeze volumele in  coafura si sa adapteze lungimile si formele la coafura. Tot in cadrul seminariilor au fost prezentate si produsele label.m, singurul brand de produse profesionale pentru ingrijirea parului al Academiei TONI&GUY.

Dupa numeroase cursuri la principalele Academii de Hair styling din lume, dupa trainiguri si ani dedicati  profesiei, Gina Aron a ajuns unul dintre cei mai apreciați hairstilisti din Romania si impartaseste prin intermediul seminariilor pe care le sustine, atat la nivel national cat si international, cunostintele acumulate in cei 15 ani de cariera.

Extrem de talentata și pasionata de ceea ce face, Gina Aron este Ambasador label.m in Romania, Educator CHI la Farouk Systems si totodata un hair stylist preferat de multe vedete autohtone.

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;