Comanda Online Despre noi Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Beauty One Esthetic ExpertBeauty One Esthetic Expert CorporalBeauty One Medical Mobilier Dotari Saloane si SPACoafuraCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalEducatie si CursuriParteneri Beauty One
EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Seminarii de culoare si hairstyling 20 Iunie 2016

In luna mai au avut loc doua seminarii de culoare si hairstyling si un workshop de coafuri de mireasa in zona Moldovei, respectiv Bacau Suceava si Piatra-Neamt. Evenimentele au fost sustinute de Carmen Fedeles – Trainer & Director Artistic, Gina Aron - Trainer international, Educator Farouk Systems si Lavinia Utupan – Trainer Beauty One.

Participantii au avut sansa sa descopere noua colectie Farouk Systems- Shade Collection si sa afle care sunt cele mai creative si in tendinte coafuri in anul 2016., scopul acestor evenimente fiind acela de a-i ajuta sa se diferentiezi pe piata de beauty si de a ajunge la nivelul de excelenta dorit. Toti invitatii au invatat cum sa armonizeze volumele in  coafura si sa adapteze lungimile si formele la coafura, tehnici simplificate şi rapide, minumim de efort, maximum de rezultat pentru o colorare complexa si cum alegem vopseaua  potrivita in functie de tipul de par si tipul de client.

Dupa numeroase cursuri la principalele Academii de Hair styling din lume, dupa trainiguri si ani dedicati  profesiei, Gina Aron a ajuns unul dintre cei mai apreciați hairstilisti din Romania si impartaseste prin intermediul seminariilor pe care le sustine, atat la nivel national cat si international, cunostintele acumulate in cei 15 ani de cariera.

Carmen Fedeles a devenit un nume de referinta la nivel national si international datorita profesionalismului si creativitatii, cu care realizeaza cele mai sofisticate lucrari. De numele sau se leaga generatii de stilisti, formati la CARMEN FEDELES ACADEMY, scoala care exista din anul 2000 si in care impartaseste experienta acumulata in cei peste 25 de ani de activitate profesionala, oferindu-le baza teoretica si practica necesara inceperii unei cariere in domeniul hair-stylingului.

 

Mini-galerie Foto

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.9500734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;