EXIMIA
BRUNO VASSARI
Kardashian Beauty
Adipolight
iColor
PAESE
Very Big Sale

Branduri distribuite

AlgenessAparatura economica faciala si corporala- Polonia INSTITUTE BCNKardashian BeautyKAYPROMAXELLESYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesBrunoVassarilabel.mBeard ClubFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPaesePevonia BotanicaiColorEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Synergy Skin Lift - ultima tehnologie de lifting facial non-chirurgical13 August 2018

Synergy Face Lift se bazeaza pe tehnologia High Intensity RF, ce are ca obiectiv punctul de coagulare al proteinelor responsabile pentru procesul de anti-imbatranire. Tehnologia realizeaza cu succes un rezultat vizibil imediat, fara ajutorul interventiilor chirurgicale invazive.

High Intensity RF emite unde RF microfocusate, menite sa stimuleze straturile profunde ale pielii, ajungand pana la nivelul SMAS (sistemul muscular aponeurotic superficial). Astfel, este generata o crestere a temperaturii locale in dermisul adanc si in tesutul fibros, obtinandu-se astfel contractarea fibrelor de elastina si producerea de colagen nou precum si regenerarea colagenului existent.

Synergy Face Lift utilizeaza trei radiofrecvente diferite pentru a penetra straturi diferite de piele, inclusiv epiderma, hipoderma si fascia. Tehnologia poate lucra direct pe SMAS intr-o maniera neinvaziva, care de obicei este disponibila numai cu ajutorul chirurgiei plastice.

Fiecare dintre cele trei radiofrecvente poate lucra si imbunatati structura subcutanata in orice strat, adanc sau superficial si poate construi o nouă retea de fibre de colagen. Acest lucru ajuta in mod semnificativ straturile vechi si depreciate de colagen, recupereaza si recastiga elasticitatea lor, ofera fermitate pielii si diminueaza ridurile.

Tehnologii:

  • High Intensity RF: tehnologie sigura prin care se obtine efectul de lifting al zonelor tratate prin intermediul undelor RF microfocusate care activeaza procesul natural de regenerare si remodelare a colagenului cat si scaderea volumului de celule grase. Dispune de sistem cooling ce permite cresterea parametrilor si a intensitatii, protejarea pielea impotriva durerii.

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE:0729.005.777

PRELUARE COMENZI TELEFONICE:
Mobil: 0723.561.950, 0734.197.377

DEPARTAMENT VANZARI PERSOANE FIZICE: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti

Telefon fix: +4021.252.13.09;