Balsam De Par

Vedeti 1-24 din 87 produse

Balsamul de par este special creat pentru a inchide rutina de spalare a parului. Alege un balsam profesional potrivit tipului tau de par din gamele puse la dispozitie pe beautyoneshop.ro. Concepute pentru saloanele de coafura, balsamurile din portofoliul nostru vin in ambalaje diferite cu cantitati variate pentru a putea face economii considerabile.

Printre balsamurile profesionale de par oferite de noi fac parte balsamuri pentru par uscat si deteriorat, par gras sau par vopsit si tratat chimic.Mai mult, specialistii Beauty One recomanda utilizarea samponului si balsamului din aceeasi gama pentru a beneficia de o ingrijire profunda a parului. Mai mult, majoritatea gamelor dispun si de o masca de par ce adauga un plus de ingrijire in rutina parului.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.