Produse Pentru Barbati

Vedeti 1-24 din 33 produse

Parul barbatilor are nevoie de ingrijire speciala cu produse exclusiv destinate acestora. Descopera gamele de produse ce includ sampon pentru barbati, balsam, masca, produse de styling, tratamente pentru caderea parului, solutii de ingrijire a barbii, ceara, solutii de barbierit.

Indiferent de problemele cu care te confrunti, pe www.beautyoneshop.ro gasesti intotdeauna produse destinate problemelor cu care te confrunti. De asemenea, daca ai parul grizonat si doresti o schimbare, poti apela la vopseaua speciala pentru barbati cu timp de aplicare scurt care reinvie culoarea parului si reintinereste aspectul per total. Mai mult, poti gasi si aparate de ras si tuns sau uscatoare de par (perie) destinate barbii si parului.

Bucura-te de un par sanatos, perfect tuns si frumos aranjat!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.