Vopsea De Par Si Oxidant

Vedeti 1-24 din 310 produse

Nuanta perfecta poate fi obtinuta si in confortul propriei locuinte!Fie ca vorbim despre saten sau negru sau de ce nu, blond platinat, toate nuantele sunt foarte usor de obtinut. Rezultate profesionale ca la salon cat ai zice: frumusete!

Descopera nuantele propuse de brandurile de par profesionale si ofera-i parului tau o culoare reimprospatata cu produse sigure ce nu iti strica parul. Vopseaua profesionala pe care o oferim vine in zeci de nuante, de la culori naturale pana la rosu aprins sau roz. Pentru decolorarea parului, poti opta pe solutii sigure care au rezultate fantastice iar daca firele albe sunt problema, atunci poti incerca vopseaua de par temporara. De asemenea, daca esti adepta unei nuante vibrante, ai o gama special destinata – Elgon i-light, nuantatoare.Alege-ti astazi vopseaua de par de la brandurile Elgon si Mood.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.