Expozitor Profesional Paese


Pentru saloanele de infrumusetare unde pune accent pe produse de machiaj profesionale, de inalta calitate, recomandam achiztionarea unui expozitor profesional PAESE ce pune in lumina toate atat produsele BEST SELLER cat si restul produselor cu care brandul se mandreste.

Expozitorul profesional PAESE contine game intregi de baze de machiaj hidratante, matifiante, iluminante, fonduri de ten cu efect de lifting, pentru ten gras sau uscat, fond de ten cu colagen, pudre compacte si pulbere, pudra translucida de orez si de bambus, bronzere, iluminatoare lichide si pudra, palete de contouring, blush, creioane de ochi colorate, tus gel pentru ochi si tusuri lichide, creioane pentru sprancene si gel de fixare, rujuri mate, rujuri lucioase si rujuri lichide mate precum si creioane pentru conturul buzelor, farduri de ochi mate, sidefate, sclipicioase si farduri metalice cu efect de folie cat si palete profesionale cu farduri de ochi in culori superbe.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.