Pachete Cadou


Daca nu vrei sa dai gres, ofera celor dragi produse profesionale pentru rezultate uimitoare. Iubitoarele de cosmetice apreciaza seturile cadou ce contin produse profesionale pentru o rutina zilnica adaptata nevoilor tenului. Kit-urile propuse de Bruno Vassari, contin produse cu acid hialuronic, formule pe baza de viniferin, cosmetice pentru fermitate sau produse pentru pete pigmentare ce includ creme de albire sau alte produse BEST SELLER.

De asemenea, seturile exclusive pentru par sunt alegerea potrivita pentru persoanele dragi.Seturile de ingrijire a parului contin produse de inalte calitate si sunt disponibile in ambalaje deosebite. Seturile nu numai ca au un aspect unic, ci si un pret avantajos. Aceste seturi contin produse de la un singur brand ce sunt intotdeauna complementare pentru a asigura un tratament complet. Acestea contin sampon si masca pe baza de Argan pentru un par mai sanatos si stralucitor sau produse cu extract de Goji, amino-acizi si keratina ce asigura o curatare optima, elimina porozitatea si echilibreaza nivelul de hidratare al firului de par.Pachetele cadou au un pret mult mai avantajos decat daca produsele ar fi achizitionate individual.Mama, sora, prietena cea mai buna se vor bucura de pachetele cadou propuse de noi!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.