Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Farouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara Amoniac

Prima vopsea permanenta fara amoniac din lume creata de Farouk Systems, Inc, in 1986, o companie de cu sediul in Houston, Texas, USA. Farouk Systems a creat produsele profesionale de ingrijire si colorare a parului marca CHI® și BioSilk®.

Fondatorul Farouk Systems, Farouk Shami este un hair stylist de renume, avand misiunea de a oferi industriei de frumusete profesionale cea mai avansata tehnologie americana avand la baza principiile "Educatie, Mediu și Etica".

Farouk Systems are în prezent mai mult de 2.000 de angajati si distribuie produse in peste 100 de tari din intreaga lume.

Codul de Etica Farouk Systems 
Farouk Systems aspira sa isi desfasoare activitatea in conformitate cu cele mai ridicate standardele etice, fara compromisuri. Etica Farouk Systems este de crea cele mai bune produse de hairstyling gandite sa satisfaca cei mai pretentiosi profesionisti ai coafurii fara a face compromisuri de natura financiara.
Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti