Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Bruno Vassari Lab Division HA50X Pack

COD PRODUS: 2342

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Bruno Vassari Lab Division HA50X         

Tratament intensiv cu acid hialuronic 4D

Pachetul contine fiolele cu acid hialuronic, masca, spatula  si uleiul cu acid hialuronic.

Mod de utilizare: După ce ați curățat pielea, pentru un efect mai bun, faceți o operațiune de exfoliere ușoară a tenului, pentru ca substanțele active din produs să fie cât mai eficiente.

1. După pregătire, aplicați 4D Acid Hialuronic + Concentrat de B5 printr-un masaj ușor până la absorbție.

2. Puneți 70-80 ml de apă într-un bol și presărați conținutul Măștii Pro Hyaluronic. Este important să adaugați conținutul treptat, lăsând o parte din pudră să se amestece cu cu apa și amestecați până când obțineți o textură de mousse. Aplicați imediat pe față, evitând zona ochilor. Lăsați să acționeze 15 minute.

3. După cele 15 minute, ștergeți excesul de produs cu o spatulă și curățați cu apă călduță.

4. Terminați tratamentul cu câteva picături de Ulei Premium Hyaluronic peste zona tratată. Încălziți produsul cu mâinile și aplicați-l printr-un masaj de intensitate mică.

 

4D HYALURONIC ACID + B5

Concentrat cu o combinație unică de 4 tipuri de acid hialuronic care acționează asupra diferitelor straturi ale pielii, hrănindu-le in profunzime, restabilind hidratarea internă și îmbunătățind elasticitatea și moliciunea pielii.

Caracteristici: Combinația de acizi hialuronici permite formarea unei plase dimensionale 4D capabile să lucreze pe diferitele straturi ale pielii. Completeaza hidratarea internă și externă și menține niveluri optime ale acesteia, precum si imbunătățeste elasticitatea pielii. Este dovedit științific faptul că prin combinația de acizi hialuronici se crește nivelul de hidratare cu mai mult de 150% și se reduce pierderea de apă trans-epidermică cu 32%.

 

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti