Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Dezinfectant lichid

GRAMAJ: 1000ml

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Dezinfectant fără alcool, pentru igiena umană, gata preparat și ușor de utilizat pentru tegumente, dar și suprafețe ce distruge eficient bacteriile, ciupercile și virușii de tip COVID-19.

 

Mai multe detalii:

Virusii au un invelis care ii protejeaza de influenta mediului extern. In interiorul acestui invelis, coronavirusul poate exista si astepta pana intra in contact cu celulele coprului. In cazul contactului, acesta se multiplica. Alkyl dimethyl benzyl ammonium chloride sau Benzalkonium chloride, distruge invelisul virusilor si ii omoara. Fata de dezinfectantii pe baza de alcool, dezinfectantii care contin Benzalkonium chloride NU USUCA MAINILE si NU PRODUC REACTII ADVERSE. 

Dezinfectantul este destinat atât pentru uz non-profesional, acasă, cât și profesional în mediul medical. Folosiți doar în concordanță cu instrucțiunile de utilizareAplicați pe mâini, evitând contactul cu ochii.

Produsul nu este clasificat că fiind periculos pentru igiena umană în concordanță cu directiva 1999/45/EC și a legii (EC) Nr. 1272/2008.

Mod de aplicare:

Dezinfectantul trebuie aplicat pe mâini şi tegumente sau pe suprafețele pe care doriți să le dezinfectați și trebuie să așteptați până se usucă, oferind timp componenței active să lupte cu virușii, bacteriile și ciupercile.

Se aplica pe maini, incheieturi si antebrate.
Mai intai aplicati pe varfurile degetelor, apoi pe intreaga suprafata a mainilor pana produsul se evapora iar pielea este uscata. Nu necesita clatire dupa aplicare. 

Precautii pentru mediu:

 • NU aruncați substanța în mediul înconjurător, are efect dăunător de lungă durată pentru mediul acvatic.
 • Depozitați conținutul/ambalajul în concordanță cu legile locale / regionale / naționale / internaționale.
 • Evitați dispersarea produsului pe: pământ, în apă, scurgeri sau canalizare. Informați autoritățile în cazul în care produsul cauzează poluarea mediului.
 • Substanțe active: Compuși de amoniu cuaternar, benzil-C12-16-alchildimetil, cloruri (nr. CAS: 68424-85-1): 0,4g/100g (0.4% greutate/greutate).
 • Caracteristici chimice: neutru, dezinfectant gata de utilizare, soluție apoasă, fără miros.

Reactii adverse:

 • În cazul în care apar iritații respiratorii, inspirați adânc aer curat până când discomfortul se ameliorează.
 • Produsul se recomandă a fi aplicat pe piele. În cazul apariție unui discomfort pe piele, aplicați comprese reci pe zonele afectate. Dacă discomfortul persistă, contactați medicul.
 • În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă timp de 15 minute.
 • În cazul contactului cu gura, clătiți gura cu apă, beți suficientă apă și consultați medicul imediat.

TIPURI DE REACŢII:

 • În cazul inhalării: iritație ușoară;
 • Contactul cu ochii: iritație ușoară și roșeață;
 • Contactul cu pielea: iritație ușoară în zona de contact;
 • În cazul ingerării: iritarea ușoară a gâtului.

Gramaj 1000ml

MADE IN UE

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti