Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Eximia HR77 Platinum, castigator al premiului BEST MED/BEST SPA EQUIPMENT la Premiile Termalia

Vineri, 22 noiembrie, Eximia HR77 Platinum a fost premiata drept BEST MED / BEST SPA EQUIPMENT la Termalia Awards, pentru o excelenta pe care o aduce prin tratamentele de slabire si eliminare a celulitei.  

Intr-o selectie riguroasa alaturi de unele dintre cele mai bune aparaturi estetico-medicale actuale, Eximia HR77 Platinum a fost denumita castigatoare de un juriu profesionist din lumea consultanței de business: Calin Ile (Presedinte FIHR, General Manager Ibis Continental Hotels), Georgios Bakopanos (Owner General Management & Consulting), Oana Manole (Consultant SPA D’or Consulting), Isabela Vasile (Founder Termalia), Simona Dan (Managing Partner The Public Advisors), Robert Similea (Founder E-Laborat) si Miruna Ardelean (Owner MIAR Design, Meet Architecture).

Eximia HR77, distribuit in exclusivitate in Romania de Beauty One Medical, aduce o inovatie tehnologica care inlocuieste chirurgia estetica, un concept de ultima generatie in tratamentele de slabire si anticelulitice. Aparatul stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Pe langa terapiile de slabire si remodelare corporala, aparatul include si programe de lifting si microdermoabraziune cu cristale de diamant.

 

Termalia Awards inseamna excelență în lumea Spa, Med-spa si Wellness. Termalia este locul de intalnire dintre experti, furnizorii de produse dedicate si ownerii de Spa-uri, MedSpa-uri, Hoteluri  cu Spa, Clinici si facilitatori de turism medical. Peste 100 de top investitori, furnizori, personalitati si influenceri din Romania si din strainatate se reunesc anual la Termalia.

 

 

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti