Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Gel dezinfectant PAESE pentru maini

GRAMAJ: 100ml

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Descriere:

Gelul igienizant pentru maini PAESE este un produs răcoritor și delicat, care îndepărtează eficient bacteriile. Poate fi utilizat zilnic pentru o igienă eficientă și pentru dezinfectarea repetată a mâinilor.

Mod de aplicare:

Se aplică facil, are un miros plăcut și textură delicată.
Se folosește o cantitate suficientă de gel și se masează mâinile până la uscare.
Nu necesită clătire cu apă.

Mai multe detalii:

În general produsele dezinfectante, datorită conținutului ridicat de alcool sau cloramina, usucă și irită pielea. Un avantaj major al gelului PAESE este că pe lângă ingrediente cu proprietăți antibacteriene, formula sa conține o concentrație mare de glicerină care are proprietăți hidratante ce protejează și întreține pielea.

Gelul pentru mâini pe bază de alcool elimină și omoară bacteriile, asigurând protecție completă a pielii. Are acțiune antibacteriană, dezinfectantă, fungicidă și antiseptică.

Recipientul mic poate fi strecurat cu ușurință în orice buzunar. Se aplică facil și nu necesită clătire cu apă. Datorită concentrației ridicate de ingrediente active, se folosește o cantitate mică cu efecte maxime, un recipient fiind suficient pentru circa 100 de aplicări.

Ingrediente: Alcohol denat., aqua, glycerin, hydroxypropyl methylcellulose, propylene glycol, parfume.

Avertismente: Produs inflamabil. Evitați contactul cu ochii.

Made in UE

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti