Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Kit tratament profesional cu celule stem - INTENSIVE ACTIVE-AGE TREATMENT

COD PRODUS: A2243
GRAMAJ: 6 tratamente

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Celulele stem - Introducere: celulele stem se gasesc in majoritatea organismelor multicelulare, atat cele animale cat si cele vegetale si au 2 capacitati fundamentale: de a se reinnoi prin diviziune celulara mitotica si de a se diferentia intr-o multitudine de celule specializate.

Din punct de vedere al originii se clasifica in:

 1. celule stem embrionare care pot fi izolate din blastocist (faza initiala dupa fecundarea ovulului din care se va forma fetusul uman)
 2. celule stem adulte care se gasesc in tesuturile adulte.

Diferenta dintre celulele stem embrionare si cele adulte nu consta doar in locul unde pot fi intalnite la un moment dat, dar si in capacitatea lor de diferentiere. Astfel celulele stem embrionare se pot transforma in aproape orice celula specializata, pe cand cele adulte se gasesc intr-un anumit organ si vor contribui la inlocuirea celulelor din acel tesut determinand astfel regenerarea sangelui, a pielii, a tesutului intestinal, a tesutului muscular.

Trebuie sa trecem in revista capacitatea diferita a celulelor stem de a se diferentia pentru a intelege corectitudinea si limitarea momentana, a folosirii acestora atat in domeniul medical cat si in cel estetic:

 1. totipotente sau omnipotente sunt celulele aparute din primele diviziuni dupa fertilizarea ovulului.Se pot transforma in orice tesut
 2. pluripotente, sunt descendentele primelor si se pot diferentia in aproape orice celula
 3. multipotente, se pot diferentia in mai multe tipuri celulare,dar care fac parte din aceleasi familii
 4. oligopotente, se diferentiaza intr-un numar mic
 5. unipotente, se diferentiaza intr-un singur tip celular de exemplu:celulele din piele,din muschi.

Folosirea celulelor stem embrionare este controversata si neaprobata deoarece recoltarea lor duce la distrugerea embrionului. In momentul de fata se folosesc celule stem embrionare recoltate din cordonul ombilical care sunt pluripotente si celule din maduva osoasa folosite in tratarea leucemiei.

Indicatiile lor pentru moment sunt destul de limitate, dar desigur cercetarile nu se opresc aici si fiecare an ne aduce vesti bune in ceea ce priveste rezolvarea problemelor de sanatate si atenuarea efectelor lasate de trecerea anilor asupra pielii noastre. La nivelul stratului germinativ din epiderma exista celule stem care in functie de necesitati se pot divide si da nastere la celule stem sau se pot diferentia in keratinocite sau in fibroblaste. In pielea matura, considerata astfel dupa 40 de ani, toate modificarile vizibile cu ochiul liber, sunt rezultatul unor modificari histologice:

 1. subtierea epidermei cu scaderea dinamicii epidermopoetice
 2. orizontalizarea jonctiuni dermoepidermice
 3. hipotrofia dermului si hipodermului
 4. reducerea populatiei celulare(fibroblaste) din derm
 5. reducerea metabolismului celular cu scaderea sintezei fibrelor de colagen
 6. a substantelor care intra in compozitia matricei extracelulare(proteoglican,acid hialuronic)

Cea mai buna solutie pentru recapatarea aspectului tineresc va fi corectarea acestor perturbari, iar in timp se va ajunge la corectarea modificarilor nedorite vizibile la nivelul fetei.

Dupa curatarea tenului continuati cu microdermoabraziunea cu bambus. Agitati amestecul si nu va grabiti. Continuati cu Vitalizing Massage Cream. Dupa ce pielea este curata aplicati aplicti concetrattul si masati pana ce acesta a patruns in piele. Apoi aplicati masca. Lasati sa actioneze 15-20 minute. Nu este necesara clatire. Incheiati aplicand Restorative Fluid SPF 20.

Uz profesional.

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti