Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

VIZIERĂ PENTRU PROTECȚIE FACIALĂ

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Viziera pentru protectie faciala are utilitatea deosebita in prevenirea riscului de contaminare cu agenti patogeni purtati de spray-uri sau secretii umane (stranut, tuse, etc), fiind un element important in protectia personala la contaminare. 

Pret per/1 bucata 

Se recomanda utilizarea de catre personalul care desfasoara activitati de relatii cu publicul, in domeniul cosmeticii si in lucru direct cu publicul.

Se poate utiliza și in combinatie cu alte elemente de protectie (masca, ochelari) deoarece acestea au fost proiectate astfel incat sa permita ventilarea ecranului de protectie pentru a reduce aburirea acestuia.

Nu protejează împotriva loviturilor, șocurilor, acțiunilor mecanice.

Produsul este reutilizabil iar durata de utilizare a produsului este de 1 an in conditiile unei exploatari normale. Aceasta estimare este conditionata de respectarea instructiunilor de utilizare si a celor de curatare/intretinere. De asemenea, durata de utilizare estimata este in stransa concordanta cu numarul de cicluri de decontaminare se realizeaza. Pentru pastrearea in proportie satisfacatoare si suficienta a proprietatilor optice ale vizierei, se recomanda un numar de 15-20 de proceduri de curatare.

Utilizare:
După scoaterea din ambalaj viziera se așează pe frunte, apoi se fixează pe cap îmbinând la spate baretele prevăzute cu bandă velcro.

Întreținere:
După fiecare utilizare viziera trebuie curățată cu apă caldă și săpun sau substanțe dezinfectante cu max. 70% alcool în componență. Se șterge cu un material textil moale.

Reutilizare:
Inainte de reutilizare sunt necesare efectuarea de catre purtator a urmatoarelor verificari/determinari/inspecții care privesc in general păstrarea capacitatilor si proprietatilor optice normale ale produsului precum si integritatea structurala a diverselor sub-componente.

Examinarea gradului de transparenta al vizorului
Verificarea gradului de curatenie al intregului produs eliminandu-se eventualele depuneri de murdarie
Verificarea sistemului de fixare.
Vizorul nu trebuie sa prezinte taieturi, arsuri, indoiri, etc care sa limiteze/reducă functionalitatea produsului.

Depozitare:
În spații curate, cu temperaturi între 10-40 grade Celsius, aerisite, ferite de surse directe de căldură și de razele directe ale soarelui.

Avertizare:
A se feri de acțiuni mecanice directe care pot provoca zgârieturi sau chiar ruperi ale materialului.
Producătorul nu își asumă răspunderea în cazul folosirii produsului în alte scopuri decât cele pentru care a fost prevăzut.
Nu frecaţi placa cu peria, burete de sârmă sau alte materiale abrazive!
Nu utilizaţi obiecte dure, ascuţite sau tăioase, lame de ras, etc. pentru a îndepărta depunerile de murdărie sau petele de pe suprafaţa plăcii.

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti