Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Mobilier Dotari Saloane

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Vaporizator X-STEAM DIGITAL - Ceriotti

COD PRODUS: E22051

SUPER OFERTA

SUNA ACUM!
0729.005.777

Sau Comanda Online pe
BeautyOneShop.ro

Sau Contacteaza-ne Online!

Oferta valabila DOAR Saptamana Aceasta!

Noul difuzor de abur permite o distributie mai uniforma a aburului in capota mare iar capul clientului este asezat confortabil. Capota in sine este complet detasabila pentru a putea fi curatata mai usor.
Vaporizator X-STEAM DIGITAL este probabil cel mai avansat si complet din lume! Designul sofisticat depaseste limitele creativitatii; caracterizat prin liniile ferme si forma ergonomica , X-STEAM s-a nascut pentru a satisface nevoile de zi cu zi ale stilistului.
X - STEAM O2 digital este echipat cu un ecran tactil LCD cu icoane si meniu in mai multe limbi. Acesta poate fi utilizat in modul manual sau in mod automat , alegand intre 21 de posturi presetate care pot fi modificate in timpul utilizarii ( de reglare de timp si ozon ). Lampa de ozon poate oferi un efect de sterilizare pe scalp , imbunatatind in acelasi timp, rezultatele tratamentelor. Cazanul este iluminat iar culoarea se modifica treptat, in functie de temperatura apei (albastru-rece, rosu - fierbere, verde-proces finalizat ), care permite o mai buna vizibilitate chiar si de la distanta si creeaza un efect vizual placut . Un beeper avertizeaza de la sfarsitul tratamentului.

Produse Similare

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti