Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

Masterclass Creative Cutting & Colouring by Catalin Lungu29 Septembrie 2019

Cătălin Lungu, omul care a adus tehnica Vidal Sassoon în România vine în cadrul ZIF -Zilele Internaționale ale Frumuseții să vă ofere o demonstrație de creative cutting & colouring.

Hairstilistul cu o carieră impresionantă a decis la începutul anului 2006 să lucreze în cadrul celei mai apreciate academii din lume: Academia Vidal Sassoon. Într-un timp foarte scurt acesta a fost integrat în echipa Sassoon și datorită talentului său deosebit care se completează perfect cu tehnica lui Vidal, Cătălin a devenit profesor având privilegiul să lucreze alături de cei mai buni profesioniști din industrie.

Cătălin Lungu susține seminarii și prezentări în nenumărate țări precum Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Olanda și multe altele iar până în 2010 a format peste 2.000 de studenți din toată lumea.

Cătălin este un trend-setter cu moștenirea Sassoon în spate și este unul dintre cei mai buni educatori din România iar numărul mare de stiliști care îi trec pragul seminariilor nu face altceva decât să confirme acest lucru.

Intrarea este gratuită pe baza înscrierii, dar accesul în expoziția COSMETICS BEAUTY HAIR, care găzduiește acest eveniment presupune achitarea biletului de intrare in valoare de 20 de lei.

Inscrieri la numarul de telefon: 0726.244.453

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti