Despre noi Comanda Online Promotii Noutati Galerie foto Galerie video Contact Mobilier Dotari SaloaneCosmetice ProfesionaleMachiaj ProfesionalCoafuraEducatie si CursuriPremiiParteneri Beauty One

Branduri distribuite

AlgenessINSTITUTE BCNKardashian BeautyMAXELLEMOOD SYNERON CANDELATop Medical Beauty DevicesWISH PRO PLUS BY SYNOIABrunoVassarilabel.mFarouk - CHI | Biosilk - Vopsea fara AmoniacPAESEPevonia BotanicaEximiaTermoSalud - Aparatura ProfesionalaComfort Line by VismaraDecomedicalMoroccan TanCSDBiosilkMobilier Coafor Ceriotti

START UP NATION
Beauty One - Partenerul Afacerilor de Succes

Afaceri la cheie cu ajutorul Beauty One si programul StartUp Nation

Vino acum si informeaza-te in cadrul seminarului GRATUIT sustinut de Euromap Consult si Beauty One!

Seminarul StartUp Nation organizat de Beauty One se adreseaza atat saloanelor de infrumusetare, centrelor estetice sau medicale, cat si persoanelor care intentioneaza sa isi deschida o afacere in domeniu, dar care nu dispun de fonduri pentru a-si dezvolta afacerea.

StartUp Nation este un program prin care firmele noi pot obtine de la stat fonduri nerambursabile pentru investitii pentru o varietate de domenii, printre care se afla si saloanele de infrumusetare, centrele estetice si cele medicale.

Beauty One doreste sa sustina toti detinatorii sau viitorii detinatori de saloane de infrumusetare in dezvoltarea business-ului lor, astfel incat le ofera posibilitatea de a-si echipa salonul cu cele mai inovatoare echipamente estetico-medicale. De la aparate cu criolipoliza, vacuum, mezoterapie, pana la radiofrecventa bipolara, ultrasunete focalizate si tratamente cu laser, toate acestea sunt tehnologii cu rezultate uimitoare, fiind o garantie pentru sporirea profitului oricarui salon care gazduieste un astfel de echipament.

Cum aplici pentru programul StartUp Nation? Cu ajutorul nostru!

Prin intermediul seminarului StartUp Nation organizat de Beauty One dorim sa indrumam cat mai multe business-uri in acest program si sa oferim consultanta despre cum pot beneficia de finantare pentru cele mai inovatoare echipamente estetico-medicale.

Alaturi de Beauty One, in cadrul seminarului se va alatura si Euromap Consult, o firma de consultanta specializata in programul StartUp Nation, care va oferi celor interesati sa beneficieze de finantare toate informatiile cu privire la demersurile necesare.

Cine poate aplica pentru programul StartUp Nation?

Pentru accesarea programului, firmele solicitante trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, dintre cele mai importante fiind:  

  • sunt SRL-D, SRL sau cooperatii
  • sunt infiintate dupa data intrarii in vigoare a OUG-ului 10/30.01.2017
  • nu au datorii la bugetul general consolidat si la bugetele locale
  • cu codul CAEN autorizat la ONRC in momentul depunerii primei cereri de tragere
  • creeaza minim 1 loc de munca si il mentine pe o perioada de cel putin 2 ani dupa implementarea proiectului
  • actionarul/actionarii nu au sau nu au avut calitatea de actionar sau asociat intr-un alt IMM (SRL, SA sau SRLD) care desfasoară sau a desfasurat aceeasi activitate autorizata pentru care aplica în cadrul programului in anul anterior inscrierii sau in anul inscrierii pana la deschiderea sesiunii de inscriere.

Suma alocata fiecarui proiect in cadrul programului StartUp Nation este de maximum 200.000 de lei (aproximativ 44.000 de euro) si reprezinta o contributie de maximum 100% din valoarea proiectului.

Inscrierile se fac la numarul de telefon 0734.004.244 sau 021.252.13.09!

Your Beauty Project – primul pas catre o afacere de succes      In cadrul evenimentului desfasurat pe 27 Iunie, participantii au aflat totul despre programul de finantare dedicat start-up-urilor din Municipiul Bucuresti si cum sa puna bazele afacerii la care viseaza, accesand f...

Your Beauty Project – primul pas catre o afacere de succesVino sa afli totul despre programul de finantare dedicat start-up-urilor din Municipiul Bucuresti! Te asteptam pe 27 Iunie la Beauty One Training Center pentru a afla cum sa pui bazele afacerii la care visezi, accesand fonduri neramburs...

Finantare Salon prin START UP NATIONBeauty One - Partenerul Afacerilor de Succes Afaceri la cheie cu ajutorul Beauty One si programul StartUp Nation Vino acum si informeaza-te in cadrul seminarului GRATUIT sustinut de Euromap Consult si Beauty One! Seminarul StartUp Nation organ...

Beauty One
DEPARTAMENT VANZARI SALOANE: 0729.005.777

VANZARI ONLINE SI PRELUARE COMENZI Si  TELEFONICE:
Mobil: 0734.197.377

SERVICE, REPARATII SI GARANTII: 0721.561.950

CONTABILITATE SI PLATI: 0732.443.232

PR SI MARKETING: 0726.244.453

PROGRAM DE LUCRU
L-V: 10 - 18S-D: INCHIS
Adresa Sediu central:
Bd. Libertatii, Nr.22, Sector 5, Bucuresti