ENEKA 12000 – Ultima inovatie in epilarea definitiva

Eneka Pro

M91

Termosalud prezinta inovatie in epilarea definitiva, Eneka cu Dioda laser, bazat pe principiul Fototermolizei selective: o tehnologie inovativa care distruge firele de par.

*Pretul afisat este informativ si se va modifica in functie de cursul euro din ziua achizitiei.

 

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

- EPILARE DEFINITIVA

Eneka PRO

Epilare Profesionala cu

LASER DIODA

EFICIENT • RENTABIL • VERSATIL

Fabricat in Spania 

Prezentare Aparat si Tehnologie

ENEKA PRO

Echipament inovator pentru epilare definitiva cu laser Dioda ce are la baza principiul fototermolizei selective – tehnologie ce distruge firele de par nedorite rapid si eficient.

Eneka PRO permite cele mai bune rezultate inca de la prima sedinta, maximizand siguranta si eficacitatea tratamentelor in cazul tuturor fototipurilor indiferent de anotimp.

Mai mult, Eneka PRO Diode Laser permite utilizarea diferitelor lungimi de unda (808nm si 755nm) in capete de lucru separate pentru a garanta cele mai bune rezultate chiar si pentru persoanele cu fire de par subtiri sau parul rezidual.

ENEKA PRO este un echipament care permite utilizarea a 2 lungimi de unda folosind capete de lucru separate. Obiectivul sau principal este acela de a elimina sau a reduce parul nedorit, in scop cosmetic sau medical, oricare ar fi grosimea, culoarea si fototipul pacientului.

versatilitate

ENEKA PRO DIODE LASER permite utilizarea în același echipament de diferite lungimi de unda 755 nm, 808 nm, 940nm si 1060nm pentru a garanta cele mai bune rezultate chiar și cu parul fin și rezidual din ultimele sesiuni.

REZULTATE DOVEDITE CLINIC

Brand
Termo Salud
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.