ECOPLUS - Cel mai avansat si eficient sistem de epilare definitiva cu IPL si SHR

Ecoplus 2

ECOPLUS II este un echipament estetico-medical complex ce imbina avantajele tehnologiei IPL cu cele ale tehnologiei SHR. Epilarea definitiva cu tehnologia revolutionara SHR, ideala pentru toate tipurile de par.

Suna la 0722.656.381 pentru oferta de pret!

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

- EPILARE DEFINITIVA

Ecoplus 2

Cea mai eficienta tehnologie de

EPILARE DEFINITIVA

cu IPL si SHR (Super Hair Removal)

IPL - 150.000 flash-uri · SHR - 500.000 flash-uri

APARAT & TEHNOLOGIE

EcoPlus II este un echipament estetico-medical complex ce imbina avantajele tehnologiei IPL cu cele ale tehnologiei SHR.

Tehnologia acestui echipament a fost dezvoltata atat pentru tratamentele de epilare definitiva (IPL si SHR), cat si pentru tratamentele faciale pentru rejuvenare, leziuni vasculare sau pete de pigmentare si acne (cu tehnologia IPL).

IPL (Lumina Intens Pulsata)

Energia produsa de sursa de lumina este absorbita de pigmenti (melanina, hemoglobina) aflati in piele, par sau vase de sange. Filtrarea selectiva a luminii emanate indica faptul ca aceasta este absorbita de melanina (de la 435-645nm pana la 1200nm) sau de hemoglobina (aproximativ intre 535 si 1200 nm).

Aceasta caracteristica semnifica faptul ca echipamentul poate fi folosit pentru fotointinerire, tratarea leziunilor vasculare, pete pigmentare, acnee si indepartarea permanenta a parului. Eliminarea definitiva a parului are loc datorita procesului de generare al caldurii (datorita procesului de absorbtie a luminii de catre melanina) pana la un nivel al temperaturii care este capabil sa distruga permanent foliculii de par.

SHR (Super Hair Removal)

Tehnologie foarte actuala de indepartarea definitiva a parului, cu o lungime de unda de 950 nm, oferind pielii un grad de protectie mult mai ridicat, minimalizand acumularea de caldura si arsura a pielii.

Imbunatateste efectul tratamentului de epilare definitiva, scurteaza timpul tratamentului si sedinta este mai placuta deoarece are rata de emisie a impulsurilor mare, cu frecventa de 1 pana la 10Hz.

Acest echipament utilizeaza tehnologia SHR cu o lungime de unda de 950 nm, beneficiile obtinute prin metoda luminii intes pulsate obtinandu-se rezultate rapide, fara durere.

Spre deosebire de alte tehnici de epilare definitiva SHR are rezultate pe orice tip de piele si par.

Tratamentul este mai placut decat celelalte tratamente de pe piata, oferind pielii un grad de protectie mult mai ridicat.

AVANTAJE

 • Soft inteligent ce ajuta in privinta sigurantei si a parametrilor;
 • Posibilitatea de a selecta: fototipul, culoarea, grosimea si densitatea firului de par;
 • Rezultate excelente pentru toate tipurile de tratament;
 • Durata de viata lampa IPL 150.000 impulsuri si SHR 500.000 impulsuri.
 • Buton de siguranta pentru cazuri de urgenta;
 • Softul permite realizarea tratamentelor pentru femei si barbati;
 • Posibilitatea de a ajusta energia sau impulsurile in functie de necessitate;

BENEFICII

 • Epilare definitiva fara durere si non-invaziva;
 • Usor de manevrat;
 • Rezultate pe orice tip de piele si par;
 • SHR- tratament rapid si nedureros;
 • Doua capete de tratament;
 • Trei filter EcoLight si 1 filtru SHR inclus in pret;
 • Sistem de racire avansat;
 • Mod de lucru super inteligent si usor.

Capete de tratament

Capatul de tratament cu IPL (Lumina Intens Pulsata) dispune de mai multe filtre cu lungimi de unda diferite care permit tratarea unei multitudini de caractere inestetice pe toate tipurile de piele. De la cuperoza la petele cauzate de varsta sau soare, pana la acnee, rejuvenare faciala si epilare definitiva.

Filtrul 435-1200nm – este folosit in tratamentele pentru acnee dar si in tratamentele pentru riduri fine. Tratamentul cu IPL are ca obiectiv diminuarea cantitatii de sebum si favorizeaza cicatrizarea leziunilor. Un alt beneficiu al acestei fototerapii, este ca uniformizeaza tonul pielii, reducand diferentele cromatice care pot fi cauzate de melanina, avand capacitatea de a regenera pielea, lasand stratul cornos intact.

Filtrul 535-1200nm – este folosit in tratamentele pentru rejuvenare faciala si pentru tratamentele capilarelor (cuperoza). Lungimile de unda penetreaza pielea, incalzesc adanc sub suprafata ei si stimuleaza fibroblastii determinandu-i sa produca colagen si elastina. Actioneaza si asupra vaselor de sange dilatate de la suprafata pielii avand selectivitate pentru pigmentul rosu din vas, pe care il coaguleaza.

Filtrul 645-1200nm – este folosit pentru indepartarea definitiva a firului de par. Targheteaza melanina firului de par, energia ajunge la radacina lui si o distruge definitiv.

Capatul de SHR (Super Hair Removal) realizeaza doar tratamente de epilare definitiva, se adreseaza fototipurilor I-V si ofera o procedura rapida si nedureroasa pe toata perioada anului.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.