Eneka Pro 2XL

Eneka Pro 2XL

M912XL

Termosalud a lansat ultima inovatie in epilarea definitiva, aparatul Eneka Pro 2XL, cea mai avansata tehnologie cu laser dioda de 5000W care garanteaza rezultate eficiente pentru toate tipurile de piele si de par.

Suna la 0722.656.381 pentru oferta de pret!

*Pretul afisat este informativ si se va modifica in functie de cursul euro din ziua achizitiei.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

- EPILARE DEFINITIVA

Eneka Pro 2XL

Epilare Profesionala cu
LASER DIODA 755 / 808 nm

EFICIENT • RENTABIL • VERSATIL

Fabricat in Spania 

PREZENTARE APARAT SI TEHNOLOGIE

Eneka Pro XL

ENEKA PRO XL este un aparat care se bazeaza pe tehnologia cu 2 lasere diode: 808nm si 755nm. Obiectivul sau principal este acela de a elimina sau a reduce parul nedorit, in scop cosmetic sau medical, oricare ar fi grosimea, culoarea si fototipul pacientului.

Aparatul dispune de 3 manipuli de dimensiuni si putere diferite: 10x9mm (2000W), 20x9mm (4000W) si 34x14mm (5000W).

Versatilitate

ENEKA PRO DIODE LASER permite utilizarea în același echipament de diferite lungimi de unda 808 nm și 755 nm pentru a garanta cele mai bune rezultate chiar și cu parul fin și rezidual din ultimele sesiuni.

PUTERE MARE

Cu o putere de la 2000 la 5000 de wați optici, ENEKA PRO DIODE LASER incorporeaza sistemul de racire a capatului de tratament CONTACT COOLING SAPPHIRE, care face ca tratamentul sa fie mai sigur și mai placut.

REZULTATE MAXIME

Tehnologia inovatoare pe care o incorporeaza ENEKA PRO DIODE LASER permite cele mai bune rezultate din prima sesiune, maximizand siguranta si eficacitatea tratamentului in cazul tuturor fototipurilor pielii si in toate perioadele anului.

REZULTATE DOVEDITE CLINIC

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.