Plasma Pen - Beauty Monster Black -...

Plasma Pen - Beauty Monster Black - Tehnologia Care Inlocuieste Procedurile cu Laser

bshop3661

Plasma Pen reprezinta cel mai nou tratament estetic in domeniul infrumusetarii, aflandu-se la limita dintre cosmetica si chirurgie estetica.

Suna la 0722.656.381 pentru oferta de pret!

*Pretul afisat este informativ si se va modifica in functie de cursul euro din ziua achizitiei.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

Dispozitivul produce un flash superficial de plasma care provoaca o micro arsura ce obliga pielea sa se stranga, astfel incat se pot trata zonele dermei si epidermei afectate de problemele estetice, fara a raspandi caldura in locurile nedorite. 

Tehnologia cu Plasma

Plasma, formata prin ionizarea gazelor atmosferice, stimuleaza contractia instanta si strangerea fibrelor de piele.

Aceasta tehnologie nu implica bisturiul sau laserul pentru a inlatura pielea in exces, evitand astfel toate riscurile care pot aparea in interventia traditionala.

Plasma Pen provoaca microarsuri plasmatice in locurile strategice pentru a avea rezultatele dorite, astfel incat se pot trata zonele dermei si epidermei afectate de problemele estetice, fara a raspandi caldura nedorita in zonele din jur.

3 Capete de tratament:

 Varf Plasma: provoaca mici scantei plasmatice pe tesutul celular. Poate fi utilizat impotriva afectiunilor precum: pete, siringoame, negi, tatuaje superficiale, etc.
Varf fractionat: efect de combustie pe suprafata pielii fara a afecta tesutul celular. Actioneaza impotriva afectiunilor precum acnee, cicatrici, cat si pentru tratamentele faciale, ridicarea si corectarea pleoapelor, liftingul sprancenelor, etc.
Varf Thermage: accelereaza regenerarea pielii prin intermediul microcurentilor. Trateaza ridurile, ofera efect de lifting, elimina porii mariti, etc.

Beneficii:

  •  Elimina surplusul de piele;
  • Efect de lifting;
  •  Ridica si corecteaza pleoapele cazute;
  •  Elimina vergeturile si cicatricile;
  • Trateaza hiperpigmentarea;
  •  Trateaza pungile de sub ochi;
  •  Indeparteaza alunitele;
  • Procedura noninvaziva, nedureroasa.
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.