ZIONIC

Zionic

M98

ZIONIC generează un efect dublu, mecanic și termal, asupra țesutului conjunctiv, care determină trei tipuri de acțiuni pentru eficacitatea
maximă a tratamentului.

SUNA LA 0729.005.777 PENTRU OFERTA!

*Pretul afisat este informativ si se va modifica in functie de cursul euro din ziua achizitiei.

Pentru a putea vizualiza preturile si pentru a putea comanda online, aveti nevoie de un cont de profesionist.

-> Vezi mai multe informatii despre cum creezi un cont de profesionist

Click aici pentru un cont nou

 

- TRATAMENTE CORPORALE

Zionic

Produs inovativ care combina 2 tehnologii intr-un singur aparat

MASAJ ACTIV ROTATIONAL (MARP)

& RADIOFRECVENTA

Fabricat in Spania 

EFICACITATE

ZIONIC este un produs inovativ marca Termosalud, care combina doua tehnologii intr-un singur aparat, respectiv Masajul Activ Rotational Profund (MARP), sistem ce utilizeaza o energie de intensitate mare si impedanta mica, cu Radiofrecventa de intensitate mare.

Impreuna, cele doua sisteme lucreaza pentru a atinge tesutul conjunctiv.
ZIONIC oferă o combinatie de tratament unica ce are ca rezultat redobandirea fermitatii tesuturilor, reducerea volumului, eliminarea celulitei, tonifierea musculara, avand eficacitate maxima.

VERSATILITATE

ZIONIC ofera posibilitatea de configurare a energiei de tratament, dar si viteza de rotatie a capetelor prin MARP, astfel se poate efectua o terapie eficienta pentru mai multe zone ale corpului si se pot efectua mai multe tratamente unui singur client.

SIGURANTA

ZIONIC ofera un tratament eficient si non-invaziv.
Pentru a facilita realizarea tratamentului capatul de tratament este prevazut cu un ecran tactil care va afisa informatii relevante pentru operator si va face posibil controlul radiofrecventei, a rotatiilor si a vitezei, ce pot fi adaptate in orice moment in conformitate cu informatiile primite, fara intreruperea tratamentului.

Capatul de tratament ZIONIC incorporeaza un senzor de temperatura care monitorizeaza continuu temperatura tesutului pe tot parcursul tratamentului.

Cum functioneaza ZIONIC

Aparatura ZIONIC combina radiofrecventa si masajul activ rotational profund (MARP), pentru a oferi:

Efectul termic:
Energia de o intensitate mare actioneaza la nivelul tesutului conjunctiv ce duce la cresterea nivelului de nutrienti si oxigen, stimuleaza drenajul limfatic, sprijina producerea de colagen si activeaza metabolismul celular ajutand la diminuarea tesutului adipos.

Efect mecanic:
MARP actioneaza asupra tesutului conjunctiv la nivel profund stimuland circulatia sangelui, genereaza efect de sedativ asupra capetelor nervilor pentru o senzatie scazuta de durere, stimuleaza circulatia limfatica pentru a elimina toxinele si a reduce retentia hidrica.

ZIONIC genereaza un efect termic si mecanic dublu care declanseaza 3 actiuni diferite asupra tesuturilor tratate si asigura eficacitatea maxima:

ACTIUNE DERMALA

Activeaza fibroblastele prin stimularea proliferarii acestora si a sintezei de colagen, elastina și fibre hialuronice, imbunatatind aspectul pielii, care isi recapata elasticitatea si densitatea.

ACTIUNE ASUPRA MUSCULATURII

Activarea mecanica a miofibroblastelor (fibroblaste specializate in tesut muscular) promoveaza sinteza de noi fibre de miozina și actina, proteine structural fundamentale pentru contractia muschilor, ceea ce contribuie la imbunatatirea, mentinerea si reglarea tonusului muscular.

ACTIUNE VASCULARA

Tratamentul creste caldura la nivel local producand astfel efecte analgezice; creste fluxul sanguin periferic si imbunatateste oxigenarea tesutul si eliminarea substantelor reziduale prin stimularea circulatiei limfatice.

TRATAMENTE

SLABIRE LOCALIZATA

Radiofrecventa rezistiva creste metabolismul adipocitelor, MARP favorizeaza eliminarea deseurile acumulate si a lichidelor. Tesutul gras este redus cosiderabil intr-o perioada scurta.

REMODELARE

Accelereaza metabolismul adipocitelor, astfel genereaza o diminuare a volumului acestora. Stimuleaza drenajul limfatic care contribuie la detoxifiere ajutand in procesul de arderea grasimilor.

ANTI-CELULITIC

ZIONIC trateaza eficient celulita de gradul I, II si III datotita efectului mecanic MARP care faciliteaza dislocarea nodulilor celulitici si diminuarea aspectului de “coaja de portocala”.

FERMITATE

ZIONIC stimuleaza producerea de colagen și fibre de elastina, si pe termen mediu acesta creste formarea de fibre elastice noi, pielea devine mai hidratata si ferma.

TONIFIERE

ZIONIC imbunatateste tonusul muscular prin furnizarea de nutrienti si oxigen tesutului conjunctiv. In plus, imbunatateste regenerarea venoasa si sistemul limfatic.

TRATAMENTE

Tratamentul cu ZIONIC se poate realiza pe diferite regiuni ale corpului, cum ar fi:

Brate, Abdomen, Flancuri, Coapse, Gluteus, Fese. 

2 aplicatoare interschimbabile, cu dimensiuni diferite:

DEEP ACTION și DEEP ACTION MAX in functie de zona si problema tratata se adapteza aplicatorul dorit.

REZULTATE DOVEDITE CLINIC

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookie pentru a personaliza experienta dvs. pe situl nostru. Puteti vizualiza termenii si conditiile utilizarii sitului pentru a intelege ce informatii stocam si procesam si scopul pentru care o facem. Prin vizitarea sitului nostru sunteti de acord cu conditiile utilizarii.